Змагалися волейболісти

Вкотре гостинна Лубенщина радо приймала в себе обласні змагання команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти з волейболу. Цього разу змагання проводилися серед дівчата 2008-2009 років народження.

По завершенню змагань маємо таких переможців та призерів:

Чемпіонат області з футзальної ліги

15-16 листопада у м. Лубнах, після довгої перерви через війну, відновився цьогорічний чемпіонат Полтавської області дитячо-юнацької футзальної ліги (ДЮФЛ) серед юнаків. Змагання проходять у п’яти вікових групах – 2012, 2011, 2010, 2008-2009 і 2006-2007 років народження. Останній тур зональних футзальних змагань відбувся у спортивному залі ДЮСШ м. Лубни.

Чемпіонату Полтавської області з футзалу серед дівчат 2008 року народження

1 - 2 листопада 2022 року у Гребінці відбулися фінальні змагання Чемпіонату Полтавської області з футзалу серед дівчат 2008 року народження та молодші, в яких взяло участь 4 команди.

Перемога у шахматних змаганнях

13 та 14 серпня у Решетилівці відбувся відкритий чемпіонат області з шахів (рапід та бліц), присвячений пам'яті Михайла Івановича Невмержицького. Участь у ньому брав і наш земляк, знаний шахіст Григорій Щербов, який і виборов у змаганнях ІІІ місце.

Вітаємо та зичимо нових перемог!

Перемога ветеранів

30 липня 2002 року у Конче Заспі на базі Олімпійського центру відбувся Перехідний Кубок Олімпійського центру з футболу серед ветеранів. У змаганнях взяли участь команди Динамо-family Авітон і “Ветеран» Лубни. Перемігши своїх суперників з рахунком 3:0 та 2:1 відповідно, переможцем турніру стали спортсмени лубенської команди «Ветеран».

Чемпіонат України зі спортивного орієнтування(рогейн 24 години)

З 24 по 27 червня 2022 року в урочищі Стебник смт.Берегомет, Вижницького району, Чернівецької області відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування(рогейн 24 години) серед дорослих, молоді та ветеранів, в якому прийняло участь 94 спортсмени з різних куточків України.

ОЛЕГ ПРИЙМАЧОВ – ЧЕМПІОН СВІТУ!

У столиці Таїланду м. Бангкок пройшов чемпіонат Світу з таїландського боксу. У складі збірної України на престижних змаганнях вів боротьбу наш земляк, уродженець с. Засулля, що на Лубенщині, Олег Приймачов. Він став чемпіоном Світу серед дорослих чоловіків у ваговій категорії до 91 кг. Олег спочатку переміг поляка Лукаша Радоша (рахунок 30:27), потім у півфіналі здолав іранця Хамідрезу Кордабабі (рахунок 29:28). А у фіналі Олег Приймачов бився з росіянином Вадимом Дмітрієвим і переміг його з рахунком 30:27. Таким чином, Олег Приймачов здобуває «золото» чемпіонату Світу, з чим ми його і вітаємо!

Юрій КЛИМЧЕНКО

09.12.2021 року в с. Засулля на базі ОЗ «Засульський ліцей ЛМР» відбувся Новорічний турнір Лубенської територіальної громади з міні-футболу юнаків 2007 року народження і молодше.

В цьому турнірі взяли участь 9 команд: ОЗ «Засульський ліцей ЛМР», Березотіцька ЗОШ І-ІІІ ступенів ЛМР, Войнихівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ЛМР, Вищебулатецька ЗОШ І-ІІІ ступенів ЛМР, Новаківська ЗОШ І-ІІІ ступенів ЛМР, Михнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ЛМР, Литвяківська ЗОШ І-ІІІ ступенів ЛМР, ОЗ «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ЛМР».

Команди були розділені на три групи:

Зимовий кубок продовжується!

11-12.12.2021 року в місті Лубни на майданчику зі штучним покриттям (стадіон Центральний) продовжуються змагання з міні-футболу «Зимовий кубок». В цих змаганнях беруть участь 8 команд : Зеніт (Калайдинці), Сула (Засулля), Кристал (Булатець), Лідер (Лубни), АСК (Лубни), Ветеран (Лубни), Слони (Лубни) та Yamakasi (Лубни). Результати турів такі:

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови