Увага! Новий етап вакцинації!

Шановні лубенці!

Розпочато новий етап вакцинальної кампанії проти COVID-19.

З 03.06.2021 розпочнеться перша сесія щеплення вакциною Pfizer/BioNTech. Воно буде проводитися на базі КП «КНП ЛМЦ ПМСД» в АЗПСМ №1 за адресою м.Лубни, вул. Л.Толстого. 18-а, каб. 214; щеплення вказаною вакциною передбачене для раніше не щеплених першою дозою проти COVID-19 медичних працівників, працівників освіти. Крім того будуть залучені військовослужбовці, люди віком від 85 років, працівники соціальної сфери та інші працівники соціальної сфери. Ця сесія вакцинації буде завершена не пізніше 06.06.2021р. (можливо раніше при активному зверненні громадян). Для з’ясування чи підлягаєте ви щепленню вказаною вакциною радимо звертатися до свого сімейного лікаря.

Протягом 07- 08.06.2021р. буде проводитися вакцинація проти COVID-19 вакциною CoronaVac фармацевтичної компанії Sinovac Biotech. Відбуватиметься вона на базі кінотеатру «Київська Русь» (проспект Володимирський,16). До вакцинації запрошуються всі бажаючі, які раніше не отримували першої дози вакцини проти COVID-19.

При зверненні до пунктів щеплення при собі необхідно мати документ, що засвідчує особистість.

Очікувано, що вакцинальні сесії будуть повторюватися у міру надходження вакцини, про що населення буде повідомлене додатково. Гарантією вчасно проведеного щеплення буде повідомлення кожного, хто визначився зі своїм наміром вакцинуватися проти COVID-19 свого сімейного лікаря, або реєстрація через програму «Дія». Всі, хто таким чином повідомив про свій намір буде запрошений до проведення вакцинації проти COVID-19.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови