ДО 70 000 ГРН — ГРАНТИ ДЛЯ ЖІНОК-ПІДПРИЄМИЦЬ У ПОЛТАВСЬКІЙ ТА ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ «ЖІНОЧІ МОЖЛИВОСТІ»

zhinochi mozhlyvostiПроект мінігрантів Благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні» (далі - Фонд) проводиться за підтримки The Jewish Federations of North America (Федерації єврейських громад Північної Америки).

Метою конкурсу є підтримка та розвиток місцевого підприємництва у Полтавській та Черкаській областях шляхом надання грантів жінкам, які продовжують вести свій бізнес в умовах воєнного стану, бажають зміцнювати та розвивати власну справу.

У конкурсі можуть прийняти участь жінки, що мешкають на території Полтавської або Черкаської області та мають працюючий бізнес (від 6 місяців та більше), зареєстровані, як фізична особа-підприємець у цих областях, або релокували бізнес після 24 лютого 2022 року на територію цих областей та мають підтверджений статус внутрішньо переміщеної особи.

Заявники повинні мати чіткий план розвитку та розширення свого бізнесу, а також впродовж 6 місяців з моменту отримання грантової підтримки від Фонду створити мінімум одне нове робоче місце.

В конкурсі не можуть брати участь жінки-підприємиці, які отримали грант від Фонду впродовж попередніх 18 місяців.

Заявки повинні бути подані з 10 по 30 червня 2024 року.

Переможницями конкурсу стануть 12 власниць бізнесу, які отримають кошти у розмірі 70 000 гривень на придбання необхідного обладнання для здійснення підприємницької діяльності та розвитку бізнесу.

Сума гранту буде складатись з двох частин: заявленої суми для придбання обладнання та суми податків (ПДФО та військовий збір), які має сплатити Фонд як податковий агент при виплаті мінігранту.

Учасниці повинні заповнити онлайн-форму заявки, вказавши всю необхідну інформацію про себе та свій бізнес, а також додати мотиваційний лист та необхідні документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

Грантові кошти можуть та мають бути використані тільки на придбання необхідного обладнання для роботи або розширення бізнесу. Фонд не фінансує адміністративні та маркетингові витрати (в тому числі заробітну плату працівників, рекламу та smm), оренду приміщень та придбання автотранспорту.

Початок реалізації проекту має відбутися не пізніше 30 днів з дати укладення Договору між Фондом та Заявником-фізичною особою.

Критерії відбору переможців:

1. Стаж підприємницької діяльності (не менше 6 місяців).

2. Фінансові показники бізнесу (стабільність, прибутковість, наявні робочі місця, релокація).

3. Чіткість та доцільність плану розвитку та розширення бізнесу.

4. Участь у співфінансуванні проекту.

5. Вплив бізнесу на розвиток регіону:

  • створення нових робочих місць;
  • реалізація проектів соціальної відповідальності;
  • дотримання принципу «Кола по воді» – надання безкоштовної послуги клієнтам з категорії малозабезпечених, ВПО або багатодітній родині;
  • підтримка вітчизняних товаровиробників.

6. Інноваційність та креативність підходів у розвитку бізнесу.

Комісія з експертів оцінює заявки та відбирає переможців на підставі вищезазначених критеріїв. Переможці будуть оголошені на офіційному сайті фонду та інформаційних ресурсах партнерів конкурсу.

З більш детальною інформацією про умови конкурсу можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/ulrtl

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови