Featured

Допоможемо Харкову!

Шановні лубенці,

керівники підприємств!

У звʼязку з критичною ситуацією, що склалася в енергетиці м. Харків та Харківської області через руйнування внаслідок масованих обстрілів ворогом енергетичної інфраструктури, виникла нагальна потреба у забезпеченні громад вказаного регіону резервними джерелами живлення: генераторами різної потужності (від 2 кВт до 1 МВт).

Якщо ви маєте бажання та змогу, просимо надати допомогу у вигляді генераторів будь-якої потужності для подальшої відправки їх на Харківщину.

У Лубенській РВА створено пункт прийому гуманітарної допомоги для постраждалих. Він знаходиться на господарському подвір’ї за адресою: м.Лубни, площа О.Бекетова, 19. Працює з 8 до 17 години, щоденно, крім вихідних. Відповідальна особа - керівник апарату РВА Пірова Олена Георгіївна.

Такий же  пункт збору допомоги буде розгорнуто за адресою: м. Лубни вул. Ярослава Мудрого, 33. Графік роботи пункту з 08.00 до 17.00 з понеділка по п'ятницю включно.
Прийом допомоги будуть здійснювати відповідальні чергові господарського відділу виконкому Лубенської міської ради відповідно до встановленого графіку чергувань. Контактні телефони: 053 617 1432, 066 342 2794.

Потреба для збору - павербанки, екофлоу, генератори різної потужності, пальне.

За додатковою інформацією можна звертатися до Лубенської районної військової адміністрації тел. (05361) 71-099.

Будьмо милосердними й відповідальними! Адже відновлення України та захист її від ворога є нашою спільною справою.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови