До уваги жителів Лубенської територіальної громади

До уваги жителів Лубенської територіальної громади

У воєнний час просимо усіх слухати оповіщення цивільного захисту та негайно йти в укриття після сигналу сирени.

Наразі на території громади існує більше ста захисних споруд цивільного захисту. В першу чергу вони призначені для укриття найбільшої робітничої зміни суб’єктів господарювання, які продовжують свою діяльність в особливий період та персоналу і хворих стаціонарних лікувальних закладів, яких неможливо евакуювати.

Для укриття населення використовуються найпростіші укриття та споруди подвійного призначення.

Що таке найпростіші укриття? 

Це споруди підземного простору (підземні переходи, гаражі та інше), гірничі виробки, підвальні та інші приміщення, які можуть бути використані для захисту населення у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру та у особливий період.

У разі виникнення загрози, дослухайтесь до інструкцій, які публікуються на офіційних веб ресурсах Лубенської міської ради (офіціний сайт веб-сайт та офіційна сторінка у фейсбук).  Якнайшвидше дістаньтесь укриття. Допоможіть тому, що має проблеми з пересуванням.

         Шановні громадяни! Звертаємося до Вас, перевірте та підготуйте підвали під вашими будинками чи найближчі підвали та погреби. Уразі захаращення приберіть їх та підготуйте їх до можливого розміщення людей. Забезпечте вільний доступ до них. Уразі необхідності уточніть у голови будинкового комітету інформацію про місце розташування ключів від підвалу. Перелік захисних споруд опублікований на офіційному веб сайт Лубенської міської ради не є вичерпним. Зберігайте спокій та довіряйте лише інформації з офіційних джерел.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови