ДО 400 000 ГРИВЕНЬ – ГРАНТИ НА БІЗНЕС ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ВЕТЕРАНОК ВІНИ

csm dvv veterans
Представництво німецької (неурядової) організації «Німецьке об`єднання народних університетів» (DVV International) в Україні оголошує конкурс у 2024 році для ветеранів та ветеранок, членів їхніх сімей на надання бізнес-грантів на відкриття малого бізнесу у 7 регіонах України, а саме: Вінниця, Запоріжжя, Львів, Миколаїв, Нікополь, Полтава, Суми.

Розмір гранту, що надається одному отримувачу (один грант на родину), визначається відповідно до суми запиту та не може перевищувати 400 000 грн.

Прийняти участь у конкурсі можуть:

  1. Громадянин чи громадянка України старші 18 років, які мали досвід бізнесу або готові розпочати свій власний малий бізнес.
  2. Учасники бойових дій (особи у значенні, наведеному в пунктах 11, 19-25 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 07 квітня 2024 року та мають посвідчення учасника бойових дій).
  3. Особи з інвалідністю внаслідок війни (фізичні особи у значенні, наведеному в пунктах 4, 11-16 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 07 квітня 2024 року та мають посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни).
  4. Особи, які належать до членів сімей ветеранів/ветеранок війни (дружина, чоловік або дитина учасника/учасниці бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни, обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 07 квітня 2024 року, тобто, є сином, донькою, дружиною або чоловіком, що ведуть одне спільне домогосподарство).

Заповнити заявку щодо участі у конкурсі на надання бізнес-грантів можна за посиланням: https://forms.gle/PgH6FYKrhMFmaa7DA

Після оформлення заявки на участь у конкурсі учасникам та учасницям, які відповідають умовам конкурсу, надсилається аплікаційний пакет документів для заповнення, а саме:

  • шаблон бізнес-плану з пояснювальними коментарями;
  • таблиці для розрахунків;
  • інструкція з поясненнями щодо здійснення закупівель у межах конкурсу.

Заповнений аплікаційний пакет документів від учасників та учасниць приймається до 26 квітня 2024 року включно до 23:59 на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Звертаємо Вашу увагу, що від однієї особи або родини приймається тільки одна заявка.

Перевага у цьому конкурсі надається особам, які не отримували грантову підтримку протягом останніх 3 років на бізнес, що подається.

Звертаємо вашу увагу, що для переможців конкурсу важливою умовою є готовність відкриття ФОП або іншої юридичної особи після оприлюднення результатів конкурсу протягом 7 робочих днів.

Оголошення результатів конкурсного відбору бізнес-грантів буде оприлюднено до 22 травня 2024 року на офіційному сайті DVV International в Україні: https://www.dvv-international.org.ua/uk/

Якщо Вам потрібна консультація щодо конкурсу, Ви можете звертатися за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

З більш детальною інформацією про умови конкурсу можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/smnct

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови