НАВЧАЛЬНО-ГРАНТОВА ПРОГРАМА ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ, ВІЙСЬКОВИХ ТА ДРУГОГО З ПОДРУЖЖЯ «ТРАЄКТОРІЯ»

trЗ ініціативи мережі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережі мультимаркетів «Аврора» стартує освітньо-грантова програма «Траєкторія» для ветеранів, військових і другого з подружжя.

Мета програми полягає у підтримці ветеранів, військових та їхніх подружжів у розвитку власної справи. Програма забезпечує навчання, яке включає теоретичні та практичні компоненти, з метою надання знань та навичок для створення та успішного ведення бізнесу. Учасники отримають доступ до вебінарів, лекцій, психологічної підтримки та індивідуальних консультацій від експертів.

Навчання у межах програми проходитиме в онлайн-форматі та міститиме теоретичну та практичну частини. Під час першого теоретичного етапу учасники відвідають вебінар із розробки бізнес-плану, лекції від ветеранів-підприємців і заняття з психологом. На другому практичному етапі майбутні підприємці складатимуть бізнес-план та отримають індивідуальні консультації від експертів.

Участь у програмі можуть взяти підприємці-початківці, які мають:

  • бізнес на рівні ідеї;
  • власну справу, зареєстровану не більш ніж 6 місяців на момент подання заявки.

А також відповідають таким критеріям:

  • ветерани (мають статус УБД);
  • військові (брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації);
  • другий з подружжя (офіційний чоловік/дружина ветеранів або військових, зокрема загиблих, зниклих безвісти та полонених).

При відборі заявок пріоритет матимуть бізнеси, що виробляють кухонний інвентар, метал для кухні, текстиль, рушники, одяг, аксесуари, іграшки, товари з пластику, та швейні підприємства.

Для участі  в програмі потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання заявок — 16 червня 2024 року.

За результатами навчання та представлених бізнес-планів 50 учасників отримають на конкурсній основі по 100 000 грн фінансової підтримки на започаткування та розвиток власної справи.

З більш детальною інформацією про умови програми можна ознайомитися за посиланням: https://trayektoriya.business/

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови