АКСЕЛЕРАЦІЙНА ПРОГРАМА ДЛЯ ПЕРЕРОБНИХ СІЛЬСЬКО-ГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ USAID АГРО

447046341 834549238709831 5533475306261160032 nЗа підтримки Програми USAID АГРО Soul Partners розпочав реалізацію проєкту, що покликаний полегшити доступ мікро-, малим і середнім с/г підприємствам (ММСП) до провідних технологій, знань та іноземних ринків. Наша спільна мета – сприяючи сталому розвитку та масштабуванню агро ММСП.

До 19:00, 26 липня 2024 року триває реєстрація на безоплатну бізнес-акселераційну програму для 20 переробних сільгосппідприємств: https://forms.gle/janvtLzp2J31ChN16

Учасники отримають можливість безкоштовно пройти 3-місячну навчальну програму з підготовки до залучення фінансування для розвитку та збільшення інвестиційної привабливості бізнесу та отримати 6-місячний технічний супровід – індивідуальні консультації та менторську підтримку від профільних українських експертів для цілей залучення інвестицій та розширення бізнесу.

Безкоштовна навчальна програма триватиме з 6 серпня по 6 листопада цього року. Участь у програмі можуть взяти підприємства, що відповідають таким вимогам:

  • мікро-, малі та середні с/г переробні підприємства, що зареєстровані та здійснюють діяльність в Україні від 1 року і більше;
  • бізнеси, які мають продукт або послугу, що вже продаються на українському ринку або експортуються;
  • підприємства, власниками або керівниками яких є жінки, ветерани війни та члени їхніх сімей, люди з інвалідністю, ВПО, молодь до 29 років включно або люди старше 60 років.

Щоб долучитися до участі, необхідно мати сформовану команду засновників та працівників, які інвестують в успішний розвиток проєкту, відкриті до наставництва та зацікавлені в розвитку своєї компанії (не менше 2-х осіб).

Участь у проєкті потребуватиме 3–4 години часу кожні 2 тижні протягом 3-х місяців основної програми (лекції та робота над розробкою матеріалів та презентацій про Вашу компанію для подальшого залучення фінансування).

За результатами проходження бізнес-акселераційної програми найкращі три команди отримають запрошення продовжити участь у 6-місячному індивідуальному експертному супроводі.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови