УКРАЇНСЬКИЙ КОМПАНІЯ «ГРУЗАР» РОЗПОЧИНАЄ РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОГРАМИ ДОПОМОГИ СІМ’ЯМ ВПО ТА СІМ'ЯМ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ

Компанія «Грузар» разом з Міністерством Реінтеграції запустили проєкт, спрямований на допомогу постраждалим від російської агресії.

Пропонується безкоштовний переїзд чи перевезення речей учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб. Для оформлення заявки на допомогу достатньо заповнити он-лайн форму на сайті: https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka

Ця програма абсолютно БЕЗКОШТОВНА. Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету на сайті та нададуть підтвердження статусу учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб. Упродовж двох місяців Компанія «Грузар» зобов'язується надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей.

Зверніть увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш потребуючим сім'ям.

Якщо Вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки: +380 93 990 18 91 (Пн-Пт, 10:00-18:00 години).

32bff32e 1b8a 493c bfba 72d723f91dd8

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови