До уваги представників місцевих виробників-експортерів!

У рамках реалізації заходів «Програми сприяння залученню інвестицій, формуванню позитивного іміджу та розвитку міжнародного економічного співробітництва Полтавської області на 2021-2023 роки», з метою сприяння розвитку експортного потенціалу області Полтавською обласною військовою адміністрацією розпочато роботу щодо оновлення «Каталогу продукції експортерів Полтавщини» (далі Каталог) українською та англійською мовами.

Щороку Каталог отримує широку промоцію шляхом поширення як через закордонні дипломатичні установи України, так і дипломатичні представництва іноземних країн в Україні та розповсюдження під час проведення заходів міжнародного характеру.

  З метою безкоштовного включення інформації про Ваше підприємство до оновленої версії Каталогу просимо заповнити анкету (додається на 1 аркуші) до 17.02.2023 року та надіслати її на електронну адресу Департаменту економічного розвитку торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОВА dfert@Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (тел. (0532) 610-93-41, 56-16-95) з наданням копії на електронну адресу відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови