ВІД 500 ТИС ДО 3 МЛН ГРН – ГРАНТИ В РАМКАХ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ “ВАРТО: ПІДТРИМКА ВЕТЕРАНСЬКОГО БІЗНЕСУ”

500 tusУкраїнський ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

Метою конкурсного відбору проєктів є аналіз аплікаційних пакетів та відбір найбільш перспективних проєктів, реалізація яких буде здійснюватись за фінансової підтримки Фонду ветеранам, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членам сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України для реалізації проєктів, які за результатами конкурсного відбору визначені переможцями та спрямовані на підтримку підприємницької діяльності ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів та членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України.

Для кого

Право на отримання фінансової підтримки в рамках даного конкурсного відбору проєктів мають:

  • ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;
  • юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Сума

Мінімальна запитувана сума на проєкт – 500 000 грн

Максимальна запитувана сума на проєкт – 3 000 000 грн

Терміни

Старт прийому заявок – 27 червня 2023 року

Останній день прийому заявок – 13 липня 2023 року (до 23:59 за київським часом).

Умови

Для участі в конкурсному відборі проєктів заявник повинен заповнити аплікаційну форму, підписати (скріпити) електронним цифровим підписом (далі – ЕЦП) та подати до Фонду проєктну заявку в електронному вигляді через CRM-систему Фонду разом із документами, що є обов’язковими для подання заявниками на конкурсний відбір проєктів, підписаними у форматі PAdES (Документ та підпис зберігаються в PDF файлі (*.pdf)). Загальний обсяг документів не може перевищувати 100 МБ.

Інструкція для заявників

Подати заявку

Додатки до Документів для пакету конкурсної заявки:

Термін реалізації

Довідка про склад керівних органів (для юридичних осіб)

Рішення керівних органів про участь у конкурсному відборі проєктів (для юридичних осіб)

Проєктна заявка

Кошторис

Гарантійний лист щодо відсутності фактів незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів

Гарантійний лист від особи (осіб), що має (мають) намір здійснити часткове фінансування (співфінансування)

Форми звітності для переможців конкурсного відбору проєктів:

Форма звіту про цільове використання частини суми фінансової підтримки

Форма змістовного звіту

Форма фінального змістовного звіту

Запитання та уточнення щодо проєкту можна надсилати на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з обов’язковим зазначенням теми листа Варто: підтримка ветеранського бізнесу”).

Можливості

Ветерани, ветеранки, члени сімей загиблих захисників і захисниць можуть отримати від                500 тисяч до 3 мільйонів гривень на підтримку бізнесу у 2023 році. 

Детальніше ТУТ

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови