Від 500 тис до 3 млн грн на фінансування бізнесу ветеранів та членів їх сімей в рамках конкурсу «ВАРТО: ЗОЛОТІ РУКИ»

zoloti ruky

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

Для кого

  • Ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці.
  • Юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Не можуть претендувати на отримання фінансової підтримки особи:

  • щодо яких порушено справу про банкрутство;
  • яких в установленому порядку визнано банкрутами;
  • які перебувають у стадії припинення;
  • які мають на 1 число місяця, в якому буде прийматися рішення про здійснення виплат, прострочену заборгованість із сплати податків та обов’язкових платежів більш як два місяці;
  • юридичні особи, що не провадили господарську діяльність протягом двох попередніх років;
  • щодо яких виявлено факти незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів;
  • які є резидентами держави-агресора або співпрацюють із юридичними та фізичними особами такої держави (громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), яких є Російська Федерація, громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах);
  • до яких застосовано спеціальні економічні або інші обмежувальні заходи (санкції);
  • проєкти яких спрямовані на отримання прибутку від азартних ігор, виробництва та реалізації алкогольних, тютюнових виробів, зброї та боєприпасів, ядерних матеріалів, а також будь-якого іншого майна, що не може перебувати у власності громадян, юридичних осіб, громадських об’єднань, міжнародних організацій та юридичних осіб інших держав на території України;
  • які стали переможцями конкурсних відборів проєктів, уклали Договір про реалізацію проєкту та отримали фінансову підтримку Фонду протягом бюджетного року, у якому подається аплікаційний пакет, до повного виконання умов Договору про реалізацію проєкту або такі, що порушили умови договору про реалізацію проєкту, до повного повернення отриманої фінансової підтримки.

Сума

Мінімальна запитувана сума на проєкт – 500 000 грн

Максимальна запитувана сума на проєкт – 3 000 000 грн

Терміни

Старт прийому заявок – 28 липня 2023 року

Останній день прийому заявок – 21 серпня 2023 року (до 23:59 за київським часом).

Умови

Обов’язкові пріоритети програми

У рамках даної програми можуть брати участь проєкти, спрямовані на підтримку підприємницької діяльності ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів та членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України, реалізація яких безпосередньо залежить від застосування фізичної праці або експлуатації будь-якої техніки та супровідних технічних систем, такі як виробництво товарів, промисловість, будівництво, сільське господарство, транспортні послуги та інші або спрямовані на надання соціально-побутових послуг, такі як перукарські послуги, послуги з прибирання та інші, до реалізації яких, як правило, залучаються представники виробничих професій (випускники професійно-технічних навчальних закладів).

Учасники будуть захищати бізнес-проєкти перед експертною радою.

Як взяти участь у конкурсному відборі проєктів?

Для участі в конкурсному відборі проєктів заявник повинен заповнити аплікаційну форму, підписати (скріпити) електронним цифровим підписом (далі – ЕЦП) та подати до Фонду проєктну заявку в електронному вигляді через CRM- систему Фонду разом із документами, що є обов’язковими для подання заявниками на конкурсний відбір проєктів, підписаними у форматі PAdES (Документ та підпис зберігаються в PDF файлі (*.pdf)). Загальний обсяг документів не може перевищувати 100 МБ.

Перелік документів та інші деталі ви можете знайти в ІНСТРУКЦІЇ ДЛЯ ЗАЯВНИКІВ.

Додатки до Документів для пакету конкурсної заявки:

Форми звітності для переможців конкурсного відбору проєктів:

Запитання та уточнення щодо проєкту можна надсилати на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з обов’язковим зазначенням теми листа Варто: підтримка ветеранського бізнесу”).

Можливості

Фінансова підтримка ветеранам, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членам сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України для реалізації проєктів, які за результатами конкурсного відбору визначені переможцями та спрямовані на підтримку підприємницької діяльності ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів та членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України.

Український ветеранський фонд Мінветеранів підтримає Вас на старті чи у розвитку власної справи.

Деталі ТУТ

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови