До уваги підприємств переробної галузі!

rozvytok pererobnoi haluzi

Розвиток переробної галузі є одним з пріоритетів для уряду. Вітчизняний бізнес має виробляти більше готової продукції з високою часткою доданої вартості та хорошої якості для максимального задоволення потреб споживачів як на внутрішньому, так і зовнішньому ринку. Це сприятиме появі нових робочих місць, збільшенню податкових надходжень до бюджету та валютної виручки в країну від експорту. Саме тому держава пропонує підприємствам переробної галузі фінансову підтримку у вигляді грантів для розвитку. Ці кошти вони можуть спрямувати на посилення та модернізацію своїх виробничих потужностей, нарощування обсягів виробництва та підвищення конкурентоспроможності продукції.

Звертаємо увагу субʼєктів господарювання переробної галузі на те, що за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України» та Команди підтримки реформ Мінекономіки України 10 серпня 2023 року о 16:00 у режимі онлайн відбудеться інформаційно-діалоговий майданчик «Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення».  На цьому заході Ви зможете отримати вичерпну інформацію щодо державної підтримки бізнесу через грантову програму на створення або розвиток переробного підприємства, особливостей подачі заявок на отримання гранту на переробне підприємство у 2023 році, отримати практичні поради під час подання грантової заявки та ознайомитися з можливостями поєднання різних грантів для залучення додаткових ресурсів.

Участь у семінарі безоплатна, для цього Вам потрібно попередньо зареєструватися за посиланням: https://forms.office.com/r/bTByqBzEYz. Усі зареєстровані учасники отримають посилання на вказані електронні адреси для участі у заході.

Запрошуємо взяти участь у семінарі і отримати нові можливості для розвитку. Не втрачайте шанс скористатися державною підтримкою на створення або розвиток Вашого переробного підприємства!

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови