650 000 ГРИВЕНЬ – ГРАНТИ В РАМКАХ ПРОГРАМИ «ПІДТРИМКА ПІДПРИЄМНИЦЬ УКРАЇНИ ВІД L’ORÉAL PARIS»

loreal

Бренд L’Oréal Paris надихається силою та відважністю жінок і визначає перед собою місію підтримки українських підприємниць, які, незважаючи на обставини, продовжують шукати нові можливості для створення, відновлення або масштабування бізнесу.

Ми глибоко віримо, що кожна чудова ідея заслуговує на реалізацію, і прагнемо максимально сприяти розвитку цінних проєктів, які стимулюватимуть економічне зростання нашої країни.

Надаючи гранти для старту або розширення бізнесу, ми хочемо висловити захоплення українським жінкам та підтримати їх у такий нелегкий час.

Для кого

До участі у проєкті допускаються дієздатні жінки, громадяни України, які досягли 18-річчя та які належним чином та в повному обсязі виконали всі умови офіційних правил проєкту (можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/mxtey).

До участі в проєкті допускаються жінки, які на території України хочуть започаткувати власний бізнес або розширити/масштабувати/реабілітувати/відновити існуючий бізнес, чи бізнес, який постраждав (зазнав значних збитків) від повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України та його наслідків, та/або внутрішньо переміщені особи, які мають на меті відкрити власну справу та існуючий бізнес який відповідає наступним критеріям (у випадку наявності бізнесу):

1. Не провадять господарську діяльність на території російської федерації та республіки білорусь та не мають у складі учасників (засновників/власників)/акціонерів, пов’язаних осіб, керівників, кінцевих бенефіціарних власників осіб, які мають громадянство російської федерації чи республіки білорусь чи постійно проживають, перебувають на території російської федерації, республіки білорусь.

2. Не віднесені до юридичних або фізичних осіб, до яких застосовуються спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) відповідними рішеннями Ради національної безпеки і оборони України, введеними в дію указами Президента України щодо застосування персональних (спеціальних) економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) відповідно до Закону України “Про санкції”.

3. Не порушено справи про банкрутство та/або яких не визнано банкрутами, та/або які не перебувають на стадії ліквідації.

4. Не мають заборгованості перед бюджетом щодо сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів, сплата яких передбачена чинним законодавством України.

5. Відсутнє рішення суду, яке набрало законної сили, про притягнення такої особи до кримінальної та адміністративної відповідальності, в тому числі відсутні непогашені або незняті судимості.

6. Не мають заборгованостей за кредитами в банківських або будь-яких інших фінансових установах України.

Сума

Подарунковий фонд проєкту складає 6 500 000 гривень.

Сума, яка виплачується 1 переможниці проєкту складає 807 454 грн та включає у себе усі податки і збори, передбачені чинним законодавством України. Податки і збори (а саме – суму податку на дохід фізичних осіб у розмірі 18%, а також суму військового збору у розмірі 1,5%) від зазначеної суми виплати сплачує організатор проєкту. Сума, яку отримує переможниця після вирахування вищезазначених податків становить 650 000 гривень.

Терміни

Заявки на участь у проєкті приймаються з 1 листопада 2023 року по 30 листопада 2023 року включно.

Умови

Проєкти, яким надаватиметься перевага, мають бути потенційно вагомими для суспільства, зокрема:

  • максимізуватимуть економічну, матеріальну, соціальну, іміджеву та іншу користь для України;
  • матимуть потенціал для створення додаткових робочих місць в Україні;
  • міститимуть соціально-етичну/суспільно-корисну/інноваційну складові, в тому числі цифрові напрямки;
  • матимуть позитивний вплив на навколишнє середовище та екологію, тощо.

Усього буде 2 етапи відбору.

На етапі заповнення анкети Ви вносите свої контактні дані та інформацію про проєкт.

Буде обрано 30 учасниць, які на другому етапі зможуть відвідати навчальні сесії від досвідчених підприємців та після цього доопрацювати свої анкети.

Гранти у розмірі 650 000 гривень кожний (сума гранту вказана після стягнення податків і зборів, передбачених чинним законодавством України) отримають 10 учасниць, що презентують найбільш гідні проєкти та доведуть членам журі цінність та релевантність своїх бізнес-ідей.

Ваш бізнес має повністю відповідати чинним нормам українського законодавства як на етапі заснування, так і при подальшому його веденні. Також наголошуємо, що Ваша бізнес-ідея має стосуватися українського ринку. Це не виключає подальшої можливості виходу на міжнародний ринок та гідної репрезентації українського бізнесу в інших країнах. Однак, в першу чергу, бізнес має приносити користь саме українській економіці.

Подати заявку можна за посиланням: http://surl.li/mxtvz

Детальніше ТУТ

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови