Відбулося засідання Робочої групи з розроблення стратегії розвитку Лубенської територіальної громади

2 червня 2023 року у залі засідань виконавчого комітету відбулося чергове засідання Робочої групи з розроблення стратегії розвитку Лубенської територіальної громади, яке проводив перший заступник Лубенського міського голови, заступник голови робочої групи Олег Соболєв.

На зустрічі члени робочої групи обговорили «дерево цілей» до Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади та відповідність Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади державній та регіональній стратегіям.

В кінці засідання начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Олена Цох-Карунська зазначила, що одним з наступних етапів розробки Стратегії є збір пропозицій (ідей) проєктів від представників громади (юридичних та фізичних осіб), на основі яких формується План заходів з реалізації Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади на 2024-2027 роки. Тож було прийнято рішення оголосити збір пропозицій (ідей) проєктів до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади з 05 червня 2023 року до 23.59 год. 18 червня 2023 року.

Подані пропозиції (ідеї) проєктів буде розглянуто, проаналізовано, відібрано Робочою групою з розроблення  Стратегії та включено до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади на 2024-2027 роки.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Лубенської територіальної громади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителів громади запропонувати ідеї проєктів, які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови