03 липня 2023 року у залі засідань виконавчого комітету відбулося чергове засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади. На цьому засіданні члени робочої групи здійснили оцінювання та відбір пропозицій (ідей) проєктів місцевого (регіонального) розвитку до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади, що подані представниками громадськості.

Збір пропозицій (ідей) тривав з 05 по 18 червня 2023 року включно. Протягом визначеного терміну представниками громадськості було подано 13 пропозицій, які всі були прийняті до розгляду.

Члени робочої групи ознайомилися з цими ідеями та на засіданні здійснили оцінювання кожної ідеї за пʼятьма показниками (актуальність, реалістичність проєкту, охоплення цільової аудиторії, обгрунтованість вартості та сталість) за пʼятибальною шкалою. Нагадаємо, що на попередньому засідання робочої групи було прийняте рішення включати до Плану заходів з реалізації Стратегії проєкти, середній бал яких результатами оцінювання складатиме 13 і більше балів.

Відділом економічного розвитку і торгівлі було опрацьовано таблиці оцінювання членів робочої групи, узагальнено отримані бали за кожною пропозицією (ідеєю) проєкту та сформовано загальний рейтинговий список.

За результатами оцінювання 3 пропозиції (ідеї) набрали менше 13 балів та були відхилені робочою групою, а 10 пропозицій (ідей) було рекомендовано включити до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови