Ще про допомогу постраждалим від війни

Відділом сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради надається допомога внутрішньо переміщеним особам для заповнення заявки на отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ «Спільно».

Цю програму розроблено, щоб додатково підтримати українців, постраждалих через війну.

Допомага надається  родинам в Україні, які належать до однієї з двох групп:

мають троє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина не досягла двох років;

мають двоє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина з інвалідністю.

Заявка буде розглянута фахівцями ЮНІСЕФ та його партнерами щодо її відповідності критеріям Програми. На основі цих даних буде ухвалене рішення щодо надання допомоги. Вам повідомлять рішення СМС.

Якщо ви відповідаєте критеріям Програми, вам буде нараховано тримісячну допомогу в розмірі 2 220 грн на кожного, але не більше як на п’ятьох членів домогосподарства. Наприклад, якщо у вашому домогосподарстві четверо, то, виходячи з розрахунку 2 220 грн х 4 особи х 3 місяці, ви отримаєте 26 640 грн. Або якщо вас п’ятеро чи більше, то, виходячи з розрахунку 2 220 грн х 5 осіб х 3 місяці, ви отримаєте 33 300 грн. Цю суму ви отримаєте єдиним банківським переказом. Переказ грошової допомоги здійснюватиметься на вказаний вами банківський рахунок протягом 4 тижнів з моменту подання заявки.

Щоб отримати допомогу, необхідно звернутися у каб. 404 Лубенської міської ради з оригіналами документів. За додатковою інформацією звертатися за телефоном 7-27-27.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови