Про хід кампанії декларування доходів громадянами, отриманих у 2020 році, по Лубенському району

У ході кампанії декларування громадянами Лубенського району доходів протягом І кварталу 2021 року подано 1261 декларацій про майновий стан і доходи (далі – декларація). За  аналогічний період минулого року платниками було подано 1643 декларацій. Про це проінформував начальник Лубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Полтавській області Анатолій Маліченко.

Загальний задекларований платниками податків дохід складає 98,3 млн гривень. Самостійно визначені до сплати в бюджет суми податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб складають 3,2 млн грн, з військового збору – 0,5 млн гривень.

Доходи у сумі понад 1 млн грн  за вказаний період недекларувалися.

Правом на податкову знижку, станом на 01.04.2021, скористалися 107 громадян.  Сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню, визначена платниками податків – 0,12 млн гривень.

Нагадуємо, що до кінця деклараційної кампанії – 2021 залишилося менше місяця. Останній день подання декларацій для фізичних осіб, які відповідно до норм розділу IV Податкового кодексу України зобов’язані подати декларацію, – 30 квітня 2021року. 

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови