Протокол № 5

засідання Громадської ради

при виконавчому комітеті Лубенської міської ради

Лубенського району Полтавської області

Дата та час проведення: 12 травня 2022 року, 10:00 год. 00 хв.

Місце проведення: зала засідань Лубенської міської ради (м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 33).

Присутні: члени Громадської ради при виконавчому комітеті Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області – 7 осіб. Відсутній Сивуха В.В.

Запрошені: керуюча справами виконавчого комітету Білокінь Ю.М., начальник Управління житлово-комунального господарства Князєв О.В., члени Громадської ради.

Порядок денний

Про внесення кандидатур до Наглядової ради КП «Лубни-водоканал».

Про надання пропозицій до Плану роботи Громадської ради при Лубенській міській раді.

3. Різне.

СЛУХАЛИ: Чижову О.Ю., яка оголосила порядок денний засідання та надала слово для виступу начальнику Управління житлово-комунального господарства Олександру Князєву.

СЛУХАЛИ: Князєва О.В, який обґрунтував необхідність введення до Наглядової ради КП «Лубни-водоканал» нової кандидатури через передчасну смерть попереднього члена.

СЛУХАЛИ: Пивовара О.Д., який запропонував кандидатуру ветерана органів самоврядування Чинча В. І. до обрання для членства у Наглядовій раді.

СЛУХАЛИ: Кравченка В.Г. щодо необхідності більш детального вивчення даної пропозиції .

СЛУХАЛИ: Коряка А.В., який виступив з підтримкою даної кандидатури.

ГОЛОСУВАЛИ:взяти до уваги виступ начальника Управління житлово-комунального господарства Князєва О.В. та затвердити кандидатуру Чинча В.І. до Наглядової ради КП «Лубни-водоканал».

За – 6. Утримався - 1. Рішення прийнято.

СЛУХАЛИ: Чижову О.Ю., яка запропонувала присутнім внести свої пропозиції до Плану роботи Громадської ради при виконавчому комітеті Лубенській міської ради.

СЛУХАЛИ: Кравченка В.Г. щодо ситуації у країні через повномасштабне вторгнення росії на територію нашої держави, який також запропонував заслухати інформацію про діяльність релігійних конфесій у Лубенській громаді.

СЛУХАЛИ: Коряка А.В., який вніс пропозицію звернутися до відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету з проханням підготувати це питання та заслухати його на наступних засіданнях Громадської ради.

Виступила: Чижова О.Ю., яка підбила підсумки обговорення та запропонувала внести на розгляд наступного засідання Громадської ради питання щодо діяльності релігійних конфесій на території Лубенської громади до Плану роботи Громадської ради на найближчий час.

ГОЛОСУВАЛИ: взяти до уваги пропозиції Кравченка В.Г та Коряка А.В. та внести зазначені питання до Плану роботи Громадської ради при Лубенській міській раді для розгляду найближчим часом.

За – 7. Рішення прийнято.

Ухвалили:

Доручити відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю (Коваленко В.В.) підготувати повідомлення про діяльність релігійних конфесій, що знаходяться на території громади та про співпрацю з ними.

Наступне засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Лубенської міської ради провести в липні.

Голова Громадської ради                                                     Чижова О.Ю.

 

Секретар                                                                                 Сімініченко О.А.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови