Про умови конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника Комунального міського парку культури та відпочинку Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області

Конкурсна комісія з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника Комунального міського парку культури та відпочинку Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської відповідно до розпорядження Лубенського міського голови від 14 вересня 2021 року № 411р «Про затвердження складу конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника Комунального міського парку культури та відпочинку» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника Комунального міського парку культури та відпочинку Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області:

  1. Комунальний міський парк культури та відпочинку Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області ЄДРПОУ 05534278:

Юридична адреса:

37500, вул. Мистецька, 3А,

м. Лубни, Полтавської області 

ел. адреса: lubnypark@ukr.net

Основні напрямки діяльності:

- «Функціонування атракціонів і тематичних парків»

- «Організування інших видів відпочинку та розваг»

- «Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна»

Структура підприємства додаток 1 до оголошення, Статут підприємства додаток 2 до оголошення.

Кошторисні призначення для забезпечення фінансової діяльності підприємства:

- фінансування на заробітну плату та нарахування на неї - 805680,00 грн.;

- оплата послуг (крім комунальних) - 90087,00 грн;

- предмети, матеріали, обладнання та інвентар - 25000,00 грн;

- капітальний ремонт інших об’єктів - 244965,00 грн. ;

2. Документи для участі в конкурсі приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення з 22.09.2021р. до 21.10.2021 за адресою: м. Лубни пл. Академіка О. Бекетова, 19, каб. 50, тел. для довідок 74-815, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з приміткою «на конкурс».

3. Особа, яка претендує на зайняття керівної посади (далі — претендент), подає особисто або надсилає поштою Конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк такі документи:

1) заяву про участь у конкурсі за формою згідно з додатком 3 до оголошення;

2) копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство;

3) копію трудової книжки або документів, що підтверджують досвід роботи не менше трьох років;

4) копію(ї) документа (ів) про вищу освіту (не нижче ступеня магістра (спеціаліста)), науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника підприємства;

5) біографічну довідку (резюме);

6) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі (вимоги до конурсної пропозиції додаток 4 до оголошення);

7) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 5 до оголошення;

8) попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 6 до оголошення;

9) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»);

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

  1. Вимоги до кандидатів на керівну посаду:

4.1. Кандидатом на керівну посаду може бути особа, яка:

  1. має вищу освіту (не нижче ступеня магістра (спеціаліста));

  2. має трудовий стаж не менше 3 років;

3) володіє державною мовою;

4) відповідає іншим вимогам до керівника суб’єкта господарювання у випадках, передбачених законодавством України.

4.2. Не може бути кандидатом на керівну посаду особа, яка:

1) за рішенням суду визнана недієздатною або дієздатність якої обмежено;
2) має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або

не знята в установленому законодавством порядку (крім реабілітованої особи), або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

  1. відповідно до вироку суду, що набрав законної сили, позбавлена права

обіймати певні посади або займатися певною діяльністю;
4) є членом організації, утворення і діяльність якої заборонено законом або судом;
5) призначення якої на посаду керівника комунального підприємства суперечитиме вимогам законодавства щодо роботи іноземців, громадян України, які мають громадянство іноземної держави (держав), або осіб без громадянства;
6) у разі призначення буде безпосередньо підпорядкована особі, яка є її близькою особою або призначення якої може спричинити реальний, потенційний конфлікт інтересів відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»;

7) не подала декларацію за минулий рік за формою декларації, встановленою

для осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру).

5. Оплата праці керівника підприємства здійснюється відповідно до Закону України «Про оплату праці», Постанови КМУ від 19.05.1999 № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних підприємств», контракту та колективного договору.

Істотні умови контракту: здійснює поточне (оперативне) керівництво підприємством, організує його виробничо-господарську, соціально-побутову та іншу діяльність, забезпечує виконання завдань підприємства, передбачених законодавством, статутом підприємства та контрактом.

Контракт з керівником укладається строком на один рік.

  1. Засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів призначено на 26 жовтня 2021 року за адресою м. Лубни вул. Ярослава Мудрого, 33 (зал засідань).

 

                                                                                                                                                                                                                           Додаток 1 до оголошення

 

 

Структура підприємства

 

 

з/п

 

Назва структурного підрозділу та посад

 

Кількість штатних посад

1

Директор

1

2

Головний бухгалтер

1

3

Прибиральник територій

8

4

Робітник з благоустрою

1

 

Всього:

11

 

 

Додаток 2 до оголошення

 

СТАТУТ

КОМУНАЛЬНОГО МІСЬКОГО ПАРКУ КУЛЬТУРИ ТА ВІДПОЧИНКУ

ЛУБЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(нова редакція)

 

1. Загальні положення

 

1.1. Комунальний міський парк культури та відпочинку (далі – Підприємство) засноване на комунальній власності територіальної громади м. Лубни. Підприємство є правонаступником Державного Комунального міського парку культури і відпочинку.

1.2. Засновником та власником підприємства є територіальна громада м. Лубни в особі Лубенської міської ради Полтавської області (далі – Засновник).

1.3. Підприємство в своїй діяльності підзвітне та підконтрольне Лубенській міській раді Полтавської області, підпорядковане виконавчому комітету Лубенської міської ради Полтавської області. Відносини Засновника з підприємством будуються на засадах його підпорядкованості, підзвітності та підконтрольності Засновнику.

1.4. Управління культури і мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської раді є уповноваженим органом у координації діяльності Комунального міського парку культури та відпочинку у сфері культури і мистецтв та здачі звітності.

1.5. У своїй діяльності Підприємство керується Конституцією України, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, Податковим кодексом України, Законом України «Про культуру», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про запобігання корупції», іншими Законами України, рішеннями Лубенської міської ради та її виконавчого комітету, розпорядженнями міського голови Лубенської міської ради, іншими нормативно-правовими актами, а також цим Статутом.

1.6. За своїм правовим статусом Підприємство є комунальним, унітарним, комерційним, що здійснює обслуговуючу, виробничу, науково-дослідну, комерційну та іншу діяльність з метою отримання прибутку. Підприємство здійснює свою діяльність на принципах повного господарського розрахунку, власного комерційного ризику та вільного найму працівників.

1.7. Найменування підприємства:

повне: Комунальний міський парк культури та відпочинку

скорочене: Комунальний міський парк культури та відпочинку.

1.8. Місцезнаходження підприємства: 37500, Україна, Полтавська обл., м. Лубни, вул. Мистецька, будинок 3А.

1.9. Підприємство не несе відповідальності за зобов’язання Засновника та виконавчого комітету міської ради.

1.10. Засновник та виконавчий комітет міської ради не несуть відповідальності за зобов’язання Підприємства.

 

2. Мета та предмет діяльності Підприємства

 

2.1. Головною метою діяльності Підприємства є організація вільного часу, активного відпочинку, задоволення культурних потреб різноманітних груп населення, створення умов для відновлення фізичних, духовних сил, спілкування людей у сфері дозвілля, виховання естетичної та екологічної культури людей, інших роботах та послугах з метою отримання прибутку, забезпечення соціальних та економічних потреб трудового колективу Підприємства та інтересів Засновника.

2.2. Основними завданнями діяльності Підприємства є:

- формування сприятливих умов для задоволення духовних і естетичних потреб населення, культурного дозвілля і відпочинку, зміцнення здоров’я, розвитку соціальної і творчої активності людини;

- збереження садово-паркового середовища, вдосконалення ландшафтної архітектури, розташованих на території Підприємства.

2.3. Підприємство для досягнення основної мети своєї діяльності і виконання покладених на нього завдань:

- будує, створює, відкриває та експлуатує зелені театри, естрадно-концертні, театрально-видовищні і спортивні майданчики та зали, пересувні цирки, центри дозвілля, відеотеки, дискотеки, ігротеки, комп’ютерні клуби, більярдні, танцювально-розважальні, інформаційно-виставкові, рекреаційно-відновлювальні зали і комплекси, кегельбани, тренажерні зали, демонструє кіно- і відеофільми, бази прокату, буфети, магазини, кафе та інші об’єкти;

- створює й відтворює повноцінний парковий ландшафт, сформований природними елементами – рослинами, рельєфом, водою у поєднанні з розвитком дорожно-стежкової мережі, елементами благоустрою, інженерного обладнання;

- готує і проводить тематичні, театрально-концертні, танцювально-розважальні, ігрові, інформаційно-виставкові, спортивно-оздоровчі, відео-комп’ютерні, літературно-художні та інші програми;

- конструює, будує, створює, встановлює і монтує різноманітні розважальні атракціони (катальні гірки, каруселі, колесо огляду тощо);

- створює обладнання і благоустроєні бази для роботи серед дітей і підлітків (дитячі містечка або сектори);

- створює театральні групи, циркові, хореографічні, театральні студії, духові, народні, естрадні оркестри, музичні ансамблі і групи, платні курси і гуртки для організації дозвілля;

- випускає буклети, проспекти, плакати, значки, іншу рекламну продукцію, що пропагують діяльність Підприємства;

- виготовляє копії звукозаписів, фонограм концертів, спектаклів, музичних творів з фонотеки Підприємства;

- організовує фестивалі мистецтв, концерти, театри малих форм із залученням гастрольно-концертних груп професійних і самодіяльних колективів, зустрічі з представниками засобів масової інформації, з фахівцями права, охорони здоров’я, екології, міжнародних відносин, реалізацію творів живопису, графіки, скульптури, декоративно-прикладного мистецтва, сувенірів, книг, квитків, колективні екскурсії і лекції з різних галузей знань;

- проводить свята, ярмарки, театралізовані вистави, карнавали, бали, фестивалі, огляди, конкурси, безкоштовні і платні концерти професійних і самодіяльних колективів як у своєму парку, так і на договірних умовах в інших установах та організаціях з продажем квитків;

- узгоджує місця розташування на території Підприємства тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для провадження підприємницької діяльності, засобів пересувної роздрібної торговельної мережі;

- здійснює охорону території Підприємства;

- укладає з науково-дослідними, проектно-конструкторськими і технологічними організаціями, вищими навчальними закладами договори на розроблення нової техніки, проектів реконструкції парку, модернізації обладнання;

- виконує функції замовника будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту об’єктів та споруд Підприємства

- здає та бере в оренду приміщення, будівлі, споруди, устаткування та інше окреме індивідуальне визначене майно на умовах передбачених чинним законодавством України;

- господарська діяльність на договірних засадах з суб’єктами господарської діяльності всіх форм власності, в тому числі з іноземними по наданню послуг, виконанню робіт.

2.4 Види діяльності, які потребують ліцензування Підприємство здійснює лише після отримання відповідної ліцензії у встановленому законом порядку. Підприємство може здійснювати і інші види діяльності, що не заборонені чинним законодавством України.

 

3. Юридичний статус Підприємства

 

3.1. Підприємство є юридичною особою публічного права від дня його державної реєстрації і діє за принципами повного господарського розрахунку.

3.2. Державна реєстрація Підприємства здійснюється у порядку, встановленому чинним законодавством.

3.3. Підприємство є юридичною особою, має відокремлене майно, самостійний баланс, рахунки в установах банків, печатку із своїм найменуванням та ідентифікаційним кодом.

3.4. Підприємство діє на основі комунальної власності територіальної громади міста Лубни.

3.5. Підприємство має цивільні права та обов’язки визначені Конституцією України та законом.

3.6. Підприємство здійснює, згідно з чинним законодавством, володіння, користування, розпорядження майном Підприємства. Ціни і тарифи комунальних послуг, затверджуються згідно з чинним законодавством України.

3.7. Підприємство має права, повноваження, пільги та привілеї, передбачені та надані чинним законодавством.

3.8. Підприємство здійснює оперативний, бухгалтерський, податковий та статистичний облік результатів діяльності згідно з законодавством.

3.9. Підприємство має право, за згодою Засновника, створювати філії, представництва, відділення та інші відокремлені підрозділи в установленому законодавством порядку.

3.10. Підприємство користується іншими правами, наданими підприємствам України згідно з законодавством України.

 

4. Управління Підприємством

 

4.1. До виключної компетенції Засновника відноситься:

- затвердження Статуту Підприємства, внесення до нього змін та доповнень;

- визначення розміру статутного капіталу Підприємства та внесення змін до нього;

- надання згоди про вступ Підприємства як засновника (учасника) до інших господарських товариств, створення дочірніх підприємств та відокремлених підрозділів, філій;

- прийняття рішень щодо відчуження відповідно до закону комунального майна Підприємства;

- надання згоди на отримання кредиту (позики) під заставу майна або гарантії Підприємства;

- прийняття рішення про надання у концесію об’єктів комунальної власності;

- визначення порядку відчуження або списання майна Підприємства;

- встановлення розміру частки прибутку, яка підлягає зарахуванню до місцевого бюджету;

- прийняття рішень про ліквідацію, реорганізацію та перепрофілювання Підприємства;

- затвердження річних фінансових планів Підприємства;

- перевірка фінансово-господарської діяльності Підприємства, згідно з чинним законодавством України, а також отримання від Підприємства оперативної інформації;

- здійснення контролю за використанням прибутків Підприємства;

- здійснення інших повноважень щодо діяльності Підприємства, відповідно до чинного законодавства та рішень Засновника.

4.2. Оперативне управління Підприємством здійснює директор, який призначається на посаду та звільняється з посади розпорядженням міського голови. Директор діє відповідно до чинного законодавства та на підставі укладеного контракту. В контракті визначаються права, обов’язки і відповідальність сторін, умови матеріального забезпечення і звільнення з посади (припинення дії контракту), в тому числі, дострокове, з урахуванням гарантій, передбачених контрактом і законодавством України, строк дії контракту та інші умови.

4.3. Директор Підприємства:

- здійснює поточне (оперативне) управління Підприємством, самостійно вирішує питання діяльності Підприємства за винятком питань, що віднесені законодавством та Статутом до компетенції Засновника;

- подає на затвердження Засновнику за погодженням з Управлінням культури або відділом житлово-комунального господарства та капітального будівництва проекти програм і планів, передбачених цим Статутом, а також звіти про їх виконання;

- без доручення (довіреності) діє від імені Підприємства, представляє його інтереси у судах, вітчизняних і іноземних підприємствах та організаціях, установах, органах влади і місцевого самоврядування;

- видає довіреності, відкриває в банківських установах рахунки;

- самостійно укладає контракти, договори, у тому числі трудові, видає накази, обов’язкові для всіх робітників Підприємства;

- самостійно визначає свою організаційну структуру, встановлює чисельність працівників і штатний розпис;

- встановлює у випадках визначених законодавством України цін, тарифів на послуги, роботи, що виконуються (надаються) Підприємством;

- приймає і звільняє робітників відповідно до штатного розпису та трудового законодавства України;

- вживає заходи заохочення і накладає дисциплінарні стягнення відповідно до правил внутрішнього трудового розпорядку;

- обирає форми і системи оплати праці, встановлює працівникам розміри тарифних ставок, відрядних розцінок, посадових окладів, премій, винагород, надбавок і доплат на умовах визначених чинним законодавством України та колективним договором;

- приймає рішення, видає накази з оперативних питань діяльності Підприємства;

- забезпечує дотримання Правил охорони праці та техніки безпеки;

- забезпечує виконання поточних та перспективних планів по ремонту і експлуатації основних фондів;

- звітує перед Засновником про роботу Підприємства;

- укладає договори;

- затверджує усі документи, що регламентують внутрішній розпорядок Підприємства;

- підписує всі документи грошового, матеріального, майнового, розрахункового та кредитного характеру;

- розпоряджається коштами та управляє майном Підприємства в порядку, визначеному законодавством України та цим Статутом;

- несе відповідальність за формування та виконання фінансових планів, організацію податкового, бухгалтерського обліку, своєчасну виплату заробітної плати на Підприємстві, та забезпечення фіксування фактів здійснення всіх господарських операцій;

- забезпечує дотримання та несе відповідальність за дотримання у діяльності Підприємства законодавства в сфері запобігання корупції, захисту персональних даних, доступу до публічної інформації, здійснення закупівель;

- вчиняє будь-які інші дії, необхідні для здійснення господарської діяльності Підприємства, за винятком тих, що, відповідно до Статуту, повинні бути узгоджені із Засновником.

4.4. Директор Підприємства, виступаючи від імені Підприємства зобов’язаний діяти в інтересах Підприємства та не перевищувати своїх повноважень.

4.5. Директор несе особисту відповідальність за виконання покладених на нього обов’язків, стан та діяльність Підприємства.

 

5. Майно Підприємства

 

5.1. Майно Підприємства складають основні фонди та оборотні фонди, а також цінності, вартість яких відображається в самостійному балансі Підприємства.

5.2. Майно Підприємства перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Лубни і закріплюється за ним на праві господарського відання. Здійснюючи право господарського відання, Підприємство володіє, користується й розпоряджається майном, закріпленим за ним Засновником або уповноваженим ним органом, з урахуванням обмежень визначених чинним законодавством України та цим Статутом.

5.3. Джерелами формування майна Підприємства є:

- майно та кошти передані Засновником;

- доходи, одержані від реалізації продукції, послуг та інших видів господарської діяльності;

- капітальні вкладення, субвенції, дотації з бюджетів;

- майно, придбане в інших суб’єктів господарювання, організацій та громадян у встановленому законодавством порядку;

- безоплатні та благодійні внески, пожертвування суб’єктів господарювання і громадян;

- кредити банків та інших кредиторів;

- інші джерела, не заборонені чинним законодавством.

5.4. Вилучення у Підприємства майна, що ним використовується, здійснюється у випадках і порядку, передбачених чинним законодавством.

5.5. Майно Підприємства, придбане (отримане) ним у процесі здійснення господарської діяльності, належить на праві власності Підприємству, як юридичній особі та перебуває на балансовому обліку Підприємства. Вказаним майном розпоряджається директор Підприємства, в тому числі надає його в оренду, заставу для досягнення позитивних економічних результатів. В разі ліквідації (реорганізації) Підприємства придбане (отримане) у процесі здійснення господарської діяльності майно переходить до Засновника в особі Лубенської міської ради.

5.6. Надання в оренду та списання майна Підприємства здійснюється відповідно до чинного законодавства України та рішень Засновника.

5.7. Підприємство здійснює володіння, користування землею і іншими природними ресурсами відповідно до мети своєї діяльності та чинного законодавства.

5.8. Збитки, заподіяні Підприємству внаслідок порушення його майнових прав громадянами, юридичними особами і державними органами, відшкодовуються Підприємству за відповідним рішенням суду.

5.9. Основні фонди Підприємства не може бути предметом безкоштовного використання, застави (в тому числі податкової застави), внеском до статутного капіталу інших юридичних осіб, а також не може бути продане, передане у володіння, користування, розпорядження або відчужене у будь-який спосіб без згоди Засновника.

5.10. Статутним капіталом Підприємства можуть бути будинки, споруди, обладнання та інші матеріальні цінності, цінні папери, право користування землею, водо та іншими природними ресурсами, а також інші майнові права, кошти, в тому числі в іноземній валюті.

5.11. Забороняється використовувати для формування статутного капіталу Підприємства, кошти, одержані в кредит та під заставу, векселі, майно комунальних підприємств, яке відповідно до закону (рішення органу місцевого самоврядування) не підлягає приватизації, міські комунікації та мережі.

5.12. Розмір Статутного капіталу Підприємства може бути змінений за рішенням Засновника.

 

6. Господарська та соціальна діяльність Підприємства

 

6.1. Підприємство самостійно здійснює свою господарську діяльність на принципах господарського розрахунку, несе відповідальність за наслідки цієї діяльності перед Засновником, за виконання взятих на себе зобов’язань перед трудовим колективом і партнерами за укладеними договорами, перед бюджетом, банками та фінансово-кредитними установами відповідно до чинного законодавства України.

6.2. Підприємство самостійно планує свою діяльність, визначає перспективи розвитку, виходячи з попиту на продукцію, роботи та послуги, виходячи з необхідності забезпечення виробничого та соціального розвитку Підприємства.

6.3. Підприємство здійснює зовнішньоекономічну діяльність згідно з чинним законодавством України.

6.4. Прибуток Підприємства, що залишається після покриття матеріальних витрат, витрат на оплату праці, сплату відсотків за кредитами банків, податків і інших обов’язкових платежів, після перерахування до бюджету міста визначеної Засновником частки прибутку, залишається в розпорядженні Підприємства.

6.5. Підприємство може утворювати за рахунок прибутку (доходу) цільові фонди, призначені для покриття витрат, пов’язаних зі своєю діяльністю.

6.6. Підприємство реалізує продукцію, роботи, послуги за цінами (тарифами), встановленими та погодженими відповідно до чинного законодавства України.

6.7. Питання соціального розвитку, включаючи поліпшення умов праці, життя, здоров’я, гарантії обов’язкового медичного страхування членів трудового колективу та їх сімей вирішуються трудовим колективом за участю керівника Підприємства, якщо інше не передбачено законодавством.

6.8. Підприємство здійснює оперативний і бухгалтерський облік результатів своєї діяльності, веде статистичну звітність.

6.9. Порядок ведення бухгалтерського обліку і статистичної звітності визначається згідно Закону України «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність України» та затвердженими положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку, наказами облікової політики на Підприємстві, Податкового кодексу України та іншими нормативними документами, що регулюють ведення бухгалтерського, фінансового та статистичного обліку.

6.10. Аудит або перевірка фінансово-господарської діяльності підприємства здійснюється в установленому законодавством порядку.

 

7. Соціальні гарантії трудового колективу

 

7.1. Трудовий колектив Підприємства становлять усі громадяни, які своєю працею беруть участь у його діяльності згідно з трудовим договором (контрактом, угодою), а також інших форм, що регулюють трудові відносини працівника з Підприємством.

7.2. Трудовий колектив Підприємства формується на загальних засадах відповідно до вимог чинного законодавства України.

7.3. Умови організації та оплати праці трудового колективу Підприємства, їх соціальний захист визначаються відповідно до чинного законодавства України., колективним договором та правилами внутрішнього трудового розпорядку.

7.4. Відносини між адміністрацією Підприємства та трудовим колективом регулюється колективним договором. Колективний договір від імені Засновника укладається директором Підприємства з первинними профспілковими організаціями, а у разі їх відсутності – з представниками, вільно обраними на загальних зборах найманих працівників або уповноважених ними органів.

7.5. Підприємство самостійно згідно із законодавством визначає форми, розміри та види оплати праці; установлює технічно обґрунтовані норми праці; надає своїм працівникам відпустки; визначає трудовий розпорядок.

Мінімальна заробітна плата працівників не може бути нижчою від встановленого законодавством України мінімального розміру заробітної плати.

7.6. Загальні збори трудового колективу Підприємства:

- розглядають і схвалюють проект колективного договору;

- заслуховують інформацію про виконання сторонами колективного договору;

- беруть участь у визначенні критеріїв матеріального стимулювання праці співробітників Підприємства;

- беруть участь у вирішенні питань соціального розвитку Підприємства;

- розглядають та вирішують питання самоврядування колективу.

7.7. У разі ліквідації або реорганізації Підприємства працівникам, які вивільняються, забезпечуються соціально-правові гарантії, передбачені законодавством України.

 

8. Припинення діяльності Підприємства

 

8.1. Припинення діяльності Підприємства здійснюється шляхом його реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення) або ліквідації.

8.2. Реорганізація Підприємства (злиття, приєднання, поділу, перетворення) здійснюється за рішенням Засновника та за іншими підставами, передбаченими законодавством України.

8.3. Ліквідація Підприємства здійснюється за рішенням Засновника або суду згідно з чинним законодавством України.

8.4. Ліквідація Підприємства здійснюється ліквідаційною комісією, яка утворюється Засновником. Порядок і терміни проведення ліквідації, а також строк для заяви претензій кредиторам визначається Засновником.

У разі банкрутства Підприємства, його ліквідація проводиться згідно з Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

8.5. З моменту призначення ліквідаційної комісії до неї переходять повноваження по управлінню Підприємством. Ліквідаційна комісія складає ліквідаційний баланс Підприємства і подає його Засновнику. Кредитори та інші юридичні особи, які перебувають у договірних відносинах з Підприємством, що ліквідується, повідомляються про його ліквідацію у письмовій формі.

Ліквідаційна комісія відповідає за збитки, заподіяні Засновнику, а також третім особам у випадках порушення законодавства при ліквідації Підприємства.

8.6. Майно, яке залишається після погашення претензій кредиторів і членів трудового колективу, використовується за рішенням Засновника.

8.7. При ліквідації Підприємства, майно, що належить йому на правах господарського відання повертається Засновнику.

8.8. При реорганізації чи ліквідації працівникам гарантується додержання їхніх прав відповідно до трудового законодавства України.

8.9. Підприємство вважається ліквідованим з дня внесення відповідного запису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

 

 

9. Заключні положення

 

9.1. Положення цього Статуту набирають чинності з моменту його державної реєстрації.

9.2. Питання, не врегульовані цим Статутом, регулюються відповідними актами законодавства.

9.3. При виникненні розбіжностей положень цього Статуту з вимогами законодавства України діє останнє.

9.4. Зміни та доповнення до Статуту вносяться за рішенням Засновника.

9.5. Зміни та доповнення до Статуту Підприємства підлягають державній реєстрації за тими ж правилами, що встановлені для його державній реєстрації.

9.6. Підприємство зобов’язане у встановлений законодавством строк повідомити орган, що провів його державну реєстрацію, про зміни, які сталися в Статуті, для внесення змін до державного реєстру.

Додаток 3 до оголошення

Заява (закачати)  

 

 

Додаток 4 до оголошення

 

 

                                                                                                                                         Вимоги до конкурсної пропозиції

 

Конкурсна пропозиція повинна бути обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі. Може містити проєкт плану розвитку підприємства на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

план реформування підприємства протягом одного року;

заходи з виконання завдань підприємства і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства;

пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності підприємства.

 

 

Додаток 5 до оголошення

 Згода на обробку персональних даних (закачати)

 

 

Додаток 6 до оголошення

 

 

 

ПОПЕРЕДЖЕННЯ 
про вимоги та обмеження, встановлені Законом України

«Про запобігання корупції»

 

 

Про вимоги та обмеження, встановлені Законом України “Про запобігання корупції ”, попереджений (попереджена).

 

 

 

___” ___________20___ р. _________________ ____________________

(підпис) (ініціали, прізвище)

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови