Про умови конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника Лубенської комунальної дирекції кінотеатру Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області

Конкурсна комісія з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника Лубенської комунальної дирекції кінотеатру Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області відповідно до розпорядження Лубенського міського голови від 14 вересня 2021 року № 410 р оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника Лубенської комунальної дирекції кінотеатру Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області:

  1. Лубенська комунальна дирекція кінотеатру Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області ЄДРПОУ 02409288.

Юридична адреса :

37500, проспект Володимирський, 16,

м. Лубни, Полтавської області 

ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Основні напрямки діяльності:

1014070 «Фінансова підтримка кінематографії».

Структура підприємства додаток 1 до оголошення, Статут підприємства додаток 2 до оголошення.

Кошторисні призначення для забезпечення фінансової діяльності підприємства:

- фінансування на заробітну плату та нарахування на неї - 504 400,00 грн.;

- фінансування  на електропостачання – 120 000,00 грн.

- фінансування  на оплату природного газу – 1036800,00 грн.

- фінансування  на оплату водопостачання та водовідведення – 11000,00 грн.

- фінансування  на оплату послуг (крім комунальних) – 42000,00 грн.

- фінансування  на придбання обладнання і предметів довгострокового користування – 2271000,00 грн.

- фінансування  на капітальний ремонт – 2250 000,00 грн.

- фінансування  на поточний ремонт – 20000,00грн..

2. Документи для участі в конкурсі приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення, з 22.09.2021 року до 21.10.2021 року за адресою: м. Лубни пл. академіка Олексія Бекетова, 19, каб.50, тел. для довідок 74-815, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з приміткою «на конкурс».

3. Особа, яка претендує на зайняття керівної посади (далі — претендент), подає особисто або надсилає поштою Конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк такі документи:

1) заяву про участь у конкурсі за формою згідно з додатком 3 до оголошення;

2) копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство;

3) копію трудової книжки або документів, що підтверджують досвід роботи не менше трьох років управлінській сфері;

4) копію(ї) документа (ів) про вищу освіту (не нижче ступеня магістра (спеціаліста)), науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника підприємства;

5) біографічну довідку (резюме);

6) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі (вимоги до конкурсної пропозиції додаток 4 до оголошення);

7) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 5 до оголошення;

8) попередження стосовно встановлених Законом України  «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 6 до оголошення;

9) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»);

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

  1. Вимоги до претендентів на керівну посаду:

4.1. Претендентом на керівну посаду може бути особа, яка:

  1. має вищу освіту (не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

  2. має трудовий стаж не менше 3 років в управлінській сфері;

3) володіє державною мовою;

4) відповідає іншим вимогам до керівника суб’єкта господарювання у випадках, передбачених законодавством України.

4.2. Не може бути претендентом на керівну посаду особа, яка:

1) за рішенням суду визнана недієздатною або дієздатність якої обмежено;
2) має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законодавством порядку (крім реабілітованої особи), або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

3) відповідно до вироку суду, що набрав законної сили, позбавлена права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю;

4) є членом організації, утворення і діяльність якої заборонено законом або судом;
5) призначення якої на посаду керівника комунального підприємства суперечитиме вимогам законодавства щодо роботи іноземців, громадян України, які мають громадянство іноземної держави (держав), або осіб без громадянства;
6) у разі призначення буде безпосередньо підпорядкована особі, яка є її близькою особою або призначення якої може спричинити реальний, потенційний конфлікт інтересів відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»;

7) не подала декларацію за минулий рік за формою декларації, встановленою для осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру).

5. Оплата праці керівника підприємства здійснюється відповідно до Закону України «Про оплату праці», Постанови КМУ від 19.05.1999 № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних підприємств», контракту та колективного договору.

Істотні умови контракту: здійснює поточне (оперативне) керівництво підприємством, організує його виробничо-господарську, соціально-побутову та іншу діяльність, забезпечує виконання завдань підприємства, передбачених законодавством, статутом підприємства та контрактом.

Контракт з керівником укладається строком на три роки.

  1. 26 жовтня 2021 року призначено засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів за адресою: м. Лубни вул. Ярослава Мудрого, 33 (зал засідань).

 

 

Додаток 1 до оголошення

 

 

Структура підприємства

 

 

N з/п

Посада

Код класифікатора професій

Кількість штатних одиниць

1

Директор

1210.1

1

2

Головний бухгалтер

1231

1

3

Головний адміністратор

1229.6

1

4

Кіномеханік 1 категорії

8224

1,5

5

Касир квитковий

4211

1,5

6

Контролер

4211

1,5

7

Ходожник

2452.2

0,25

8

Електромонтер 3 розряду

7241

0,25

9

Сантехнік 3 розряду

7136

0,25

10

Прибиральник приміщень

9132

1

11

Прибиральник внутр.туалетів

9132

0,25

12

Двірник

9162

1

 

 

УСЬОГО:

 

х

 

10,5

 

 

Додаток 2 до оголошення

 

СТАТУТ

ЛУБЕНСЬКОЇ КОМУНАЛЬНОЇ ДИРЕКЦІЇ КІНОТЕАТРУ

(нова редакція)

 

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Лубенська комунальна дирекція кінотеатру, іменована в подальшому – Дирекція, є самостійним комунальним підприємством, яке утворене на базі державної комунальної об’єднаної дирекції кінотеатрів в м. Лубни і є правонаступником державної комунальної об’єднаної дирекції кінотеатрів м. Лубни. Дирекція створена на основі комунальної власності і відноситься до комунальної власності Лубенської територіальної громади. Засновником Дирекції є територіальна громада в особі Лубенської міської ради.

Дирекція підпорядкована міському управлінню культури і мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради та при здачі звітності – Полтавському обласному об’єднанню «Кіновідеопрокат».

1.2. Юридична адреса: 37500 Полтавська область м. Лубни, проспект Володимирський,16.

1.3.Дирекції підпорядкований кінотеатр «Київська Русь». За Дирекцією у повне господарське відання закріплені основні фонди, будівлі, споруди, майно, що знаходяться на балансі з моменту її створення.

1.4.Дирекція є самостійним госпрозрахунковим підприємством, яке має самостійний баланс, розрахунковий рахунок, печатку, а також відповідні штампи і фірмові бланки.

1.5. Дирекція не має в своєму складі інших юридичних осіб.

1.6. Правовою основою в діяльності Дирекції є Конституція України, Закон України «Про кінематографію», Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні» та інші нормативні акти, даний Статут та рішення Лубенської міської ради та її виконавчого комітету, накази міського управління культури і мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради та обласного об’єднання «Кіновідеопрокат», галузеві постанови і рішення та інші нормативні акти.

1.7. Дирекція набуває прав юридичної особи, майнової і немайнової відповідальності з моменту її державної реєстрації.

 

ІІ. МЕТА І ЗАВДАННЯ

2.1.Дирекція створена для надання послуг населенню по кіно- та відеопоказу, для виконання робіт, для комерційної торгівлі, посередницької діяльності, для здачі в оренду майна, основних засобів з метою одержання прибутку та задоволення на цій основі соціально – економічних інтересів членів трудового колективу Дирекції.

2.2.Діяльність Дирекції спрямована на розвиток матеріально технічної бази і покращення обслуговування населення, на забезпечення виробничого і соціального розвитку Дирекції, на підвищення ефективності використання основних фондів, капітальних вкладень, розширення сфери кіно- відеобслуговування.

2.3. У сфері організації кіно- і відеопоказу метою Дирекції є :

  • організація для населення показу кіно - і відеофільмів,

  • укладання договорів на прокат прем’єрних фільмів і фільмів першого екрану,

  • технічне переоснащення кіноапаратури,

  • підвищення професійної майстерності працівників,

  • раціональне використання основних засобів, фільмокопій, відео програм,

  • забезпечення нормативних умов праці.

2.4.У сфері фінансової діяльності метою Дирекції є :

  • формування фондів,

  • формування та одержання кредитів в установах банку,

  • визначення і впровадження найбільш прогресивних форм оплати праці і стимулювання праці,

  • здійснення заходів по поліпшенню житлово-побутових умов, організації відпочинку і оздоровлення працівників.

2.5. Для досягнення своєї мети Дирекція на основі повного господарського розрахунку і самостійності, здійснює такі види діяльності :

  • демонстрування кіно - та відеофільмів,

  • розповсюдження кіно - та відеофільмів,

  • здача в оренду приміщення, майна ,

  • комерційно – посередницька діяльність,

  • організація та експлуатація барів та кафе,

  • організація культурно – масових та інших заходів, організація клубів за інтересами.

 

ІІІ. ПРАВА ДИРЕКЦІЇ

3.1. Дирекція має право :

  • Укладати договори на послуги прокату фільмів з самостійним встановленням ціни на квитки і на договірних засадах.

  • Укладати договори з відповідними організаціями і установами, приватними підприємцями, фізичними особами, включаючи експертно – імпортні операції в установленому законодавством порядку, заключати договори оренди.

  • Порушувати питання перед відповідними органами про заборону прокату неліцензійних фільмів без державного посвідчення.

  • Одержувати державну і матеріальну допомогу від спонсорів та окремих громадян, яку використовувати для покращення кіновідеобслуговування населення.

  • Отримувати часткову дотацію з бюджету, яку використовувати згідно кошторису витрат.

  • Від свого імені придбавати майнові і особисті немайнові права, бути позивачем і відповідачем у судових органах.

  • Дирекція має право надавати працівникам безпроцентні позички, а також надавати матеріальну допомогу згідно чинного законодавства і колективної угоди в межах наявних коштів.

 

ІV. МАЙНО ДИРЕКЦІЇ

4.1. Майно Дирекції складають основні фонди і оборотні кошти, а також інші цінності, вартість яких відображена в самостійному балансі Дирекції. Майно передано на баланс Дирекції територіальною громадою міста Лубни є комунальною власністю, закріпленою За Дирекцією і належить їй на праві повного господарського відання. Дирекція володіє, користується і розпоряджається вказаним майном, вчиняючи щодо нього будь-які дії, що не суперечать чинному законодавству та цьому Статуту. Майно отримане Дирекцією у власність з інших джерел, є його власністю.

4.2. Джерелами формування майна є :

  • доходи одержані від господарської діяльності,

  • грошові та матеріальні внески засновника,

  • кредити банків та інших кредиторів,

  • благодійні внески та безоплатні внески, пожертвування організацій, підприємств та громадян,

  • придбання майна інших підприємств, організацій та фізичних осіб,

  • інші джерела не заборонені законодавством України.

4.3.Дирекція відповідає по своїх зобов’язаннях всім своїм майном.

4.4.Дирекція володіє і користується землею та іншими природними ресурсами в установленому законом порядку за плату, а у випадках передбачених законодавством України на пільгових умовах.

4.5.Вилучення у Дирекції основних фондів, майна, оборотних коштів та іншого майна здійснюється виключно у випадках прямо передбачених законами України.

4.6. Дирекція має право надавати за плату в тимчасове користування або в позику належні їй будівлі, споруди, відчужувати устаткування, інвентар, обладнання та інші матеріальні цінності, а також списувати їх з балансу згідно з чинним законодавством.

4.7. Статутним капіталом Дирекції є будівля, обладнання та інші матеріальні цінності, цінні папери, право користування землею, водою та іншими природними ресурсами, будинками, обладнанням, а також інші майнові права ( включаючи майнові права на об’єкти інтелектуальної власності), кошти, в томі числі в іноземній валюті.

 

V. УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ

5.1. Управління Дирекцією здійснюється відповідно до Статуту на основі поєднання прав власника щодо використання закріпленого за Дирекцією майна і самоврядування трудового колективу.

5.2. Дирекція самостійно визначає структуру управління, встановлює свій штат.

5.3. Дирекцію очолює директор, який призначається і звільняється міським головою за поданням начальника міського управління культури і мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради та працює по контракту.

5.4. Керівник діє від імені Дирекції без довіреності, представляє Дирекцію у судах, інших державних органах і громадських організаціях, підприємствах і установах, розпоряджається майном Дирекції, грошовими коштами та іншими цінностями, а також кредитами в межах затверджених кошторисів і асигнувань, відкриває і закриває поточні, розрахункові і спеціальні розрахунки, укладає від імені Дирекції угоди, підписує чеки і платіжні документи.

5.5. У межах своєї компетентності керівник видає накази, обов’язкові для всіх працівників Дирекції, затверджує штатний розпис Дирекції. Розробляє і затверджує положення про преміювання працівників, є учасником переговорів по укладанню колективного трудового договору. Приймає на роботу та звільняє з роботи працівників, застосовує до них стягнення, стимулює працю.

5.6. Керівник в межах своїх повноважень :

  • Планує виробничу, господарську та інші діяльності.

  • Визначає фонди оплати праці.

  • Розпоряджається майном в межах своєї компетенції.

  • Укладає всі угоди, в тому числі оренди майна і трудові угоди.

  • Видає доручення.

  • Впроваджує міри зацікавленості в покращенні продуктивності праці.

  • Затверджує посадові інструкції.

  • Забезпечує контроль за дотриманням правил по техніці безпеки і охороні праці.

  • Накладає стягнення за порушення трудової дисципліни, техніки безпеки праці і охорони праці.

  • Затверджує положення про структурні підрозділи.

  • Здійснює операції в банках та інших кредитних установах.

  • Вирішує інші питання діяльності Дирекції.

5.7. Трудовий колектив Дирекції становлять усі громадяни, які своєю працею беруть участь у її діяльності.

5.8. Колективний договір у Дирекції укладається з метою сприяння регулювання трудових відносин та соціально-економічних інтересів працівників і адміністрації згідно Закону України «Про колективні договори та угоди».

5.9. Повноваження трудового колективу Дирекції реалізуються загальними зборами та їх виборчим органом, члени якого обираються таємним голосуванням на зборах трудового колективу строком на 2-3 роки не менш як 2/3 голосів.

 

VI. ПОРЯДОК ФОРМУВАННЯ І РОЗПОДІЛ ДОХОДІВ

ТА ФІНАНСОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

6.1. Дирекція самостійно планує свою діяльність і визначає перспективи свого розвитку, виходячи з потреб на послуги та необхідністю забезпечення виробничого і соціального розвитку колективу, збільшення доходу.

6.2. Основним узагальнюючим показником фінансових результатів господарської діяльності Дирекції є прибуток (доход).

6.3. Джерелом формування прибутку (доходу) є :

  • Надходження коштів за послуги від кіно- і відеопоказу.

  • Доходи від здачі в оренду основних засобів і майна.

  • Дотація з бюджету для покриття витрат.

  • Добровільні пожертви інших підприємств, організацій, приватних підприємців і фізичних осіб.

  • Інші грошові надходження.

6.4. Із загальної суми доходів вираховуються видатки, а отриманий дохід розподіляється на відрахування до фондів споживання і фондів соціального і виробничого розвитку.

Кошти фонду споживання спрямовуються на :

  • заробітну плату,

  • преміювання,

  • виплату одноразової допомоги ветеранам праці, які виходять на пенсію,

  • інші виплати, що носять індивідуальний характер (доплати, надбавки, матеріальні допомоги і інші).

Кошти фонду соціального і виробничого розвитку спрямовуються :

  • на фінансові видатки по технічному переоснащенню, реконструкції і розвитку діючого виробництва,

  • фінансування приросту власних обігових коштів,

  • погашення банківських кредитів і процентів по них,

  • проведення культурно-освітніх і фізкультурних заходів та страхування.

6.5.Основними показниками діяльності Дирекції є виконання своїх завдань.

6.6. Фінансова діяльність Дирекції здійснюється на підставі фінансового плану, який розробляється на кожен рік і затверджується директором Дирекції.

6.7. Відповідальність за ведення бухгалтерського обліку несуть директор і головний бухгалтер Дирекції.

6.8. Зобов’язання перед бюджетами і фондами Дирекція здійснює самостійно.

6.9. Частина коштів, яка залишається в Дирекції після сплати всіх обов’язкових податків і платежів, являється джерелом життєдіяльності Дирекції.

6.10. Дирекція самостійно встановлює черговість і напрямки списання коштів з власних рахунків, які здійснюються установами банків за дорученням дирекції, крім випадків, передбачених законодавством України.

 

VII. ОБЛІК ТА ЗВІТНІСТЬ ДИРЕКЦІЇ

7.1.Дирекція здійснює бухгалтерський облік наслідків своєї роботи, веде статистичну звітність і подає її в установленому обсязі органам державної статистики і Полтавському обласному об’єднанню «Кіновідеопрокат» в установлені строки.

7.2. Бухгалтерський, оперативний і статистичний облік та звітність ведуться в Дирекції за нормами і стандартами у веденні бухгалтерського обліку і звітності, які діють в Україні.

Відповідальність за стан обліку і звітності, своєчасне подання бухгалтерської та іншої звітності покладається на головного бухгалтера (бухгалтера) або іншу особу, призначену наказом керівника.

7.3. Дирекція і її посадові особи несуть відповідальність перед законом України про достовірність річного обліку і звітності.

 

VIII. ЦІНИ І ЦІНОУТВОРЕННЯ

8.1.Дирекція реалізує свої послуги ,продукцію, майно за цінами і тарифами, що встановлюються самостійно або на договірній основі, а у випадках передбачених законодавчими актами України – за державними цінами і тарифами. В розрахунках із зарубіжними партнерами застосовуються контрактні ціни, що формуються відповідно до умов і цін світового ринку.

Ціна на послуги повинна враховувати середньогалузеву собівартість і забезпечити мінімальний рівень рентабельності послуг і продукції, на які вони поширюються.

 

IX.КОМЕРЦІЙНА ТАЄМНИЦЯ ДИРЕКЦІЇ

9.1. Під комерційною таємницею дирекції мається на увазі відомості, пов’язані з виробництвом, технологічною інформацією управлінням, фінансами та іншою діяльністю дирекції, що не є державною таємницею, розголошення ( передача) яких може завдати шкоди інтересам Дирекції.

9.2. Склад і обсяг відомостей, що становлять комерційну таємницю, порядок їх захисту визначається наказом директора Дирекції. Відомості, які не можуть становити комерційної таємниці визначаються Кабінетом Міністрів України.

9.3. Відповідальність за розголошення комерційної таємниці і порядок її охорони встановлюється законодавчими актами України.

 

Х. РЕОРГАНІЗАЦІЯ ТА ЛІКВІДАЦІЯ

10.1. Реорганізація, ліквідація Дирекції може бути здійснена на підставі рішення Засновника або господарського суду, або іншим способом і відповідності до діючого законодавства України.

При ліквідації Дирекції майно реалізується в установленому законом порядку. При реорганізації вся сукупність прав та обов’язків переходить до правонаступників.

10.2. Ліквідація Дирекції проводиться ліквідаційною комісією, призначеною Засновником.

10.3. З дня призначення ліквідаційної комісії, до неї переходять повноваження по управлінню справами Дирекції. Ліквідаційна комісія оцінює все наявне майно Дирекції, виявляє її дебіторів і кредиторів, розраховується з ними, вживає заходів для оплати боргів Дирекції третім особам, а також власнику, складає ліквідаційний баланс і подає його на затвердження виконкому Лубенської міської ради, або органу, який призначив ліквідаційну комісію.

10.4. Претензії кредиторів до ліквідаційної комісії Дирекції задовольняються з майна Дирекції. При цьому в першочерговому порядку задовольняються борги перед бюджетами і компенсуються витрати на відновлення навколишнього природного середовища, якому завдано шкоди.

10.5. Дирекція ліквідується також у випадках :

  • визнання його банкрутом,

  • якщо прийнято рішення про заборону її діяльності через виконання умов, встановлених законодавством, і в передбачений рішенням строк не забезпечено додержання цих умов або не змінено вид діяльності,

  • якщо рішенням суду будуть визнані недійсними установчі документи і рішення про створення Дирекції,

  • на інших підставах, передбачених законодавчими актами України.

10.6. При реорганізації і ліквідації Дирекції , звільненим працівникам гарантується додержання їх прав та інтересів відповідно до трудового законодавства України.

10.7. Підприємство вважається ліквідованим або реорганізованим з моменту виключення його з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

 

ХІ. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

11.1. Зміни та доповнення до Статуту вносяться та подаються на затвердження до Лубенської міської ради та у 7- денний до реєструю чого органу.

11.2. Цей Статут набуває чинності з моменту його державної реєстрації.

 

 Додаток 3 до оголошення

Заява (закачати) 

 

Додаток 4 до оголошення

Вимоги до конкурсної пропозиції

 

Конкурсна пропозиція може містити проєкт плану розвитку підприємства на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

план реформування підприємства протягом одного року;

заходи з виконання завдань підприємства і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства;

пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності підприємства.

 

 

Додаток 5 до оголошення

Згода на обробку персональних даних (закачати)

 

 

Додаток 6 до оголошення

 

 

 

ПОПЕРЕДЖЕННЯ 
про вимоги та обмеження, встановлені Законом України

«Про запобігання корупції»

 

 

 

 Про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції», попереджений (попереджена).

 

 

 

___” ___________20___ р. _________________ ____________________

                                                                    (підпис) (ініціали, прізвище)

 

 

 

 

 

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови