Відбувся конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування

14 червня 2023 року у приміщенні виконавчого комітету Лубенської міської ради відбулося засідання конкурсного комітету з визначення  автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування у межах території Лубенської територіальної громади, яке проводив перший заступник міського голови Олег Соболєв. На засіданні було розглянуто питання визначення переможців конкурсу на приміських автобусних маршрутах:

- № 105-13 «Лубни АС – Чуднівці – вул. Гайдая» (об’єкт конкурсу № 1),

- № 118-13 «Лубни  АС – Ісківці» (об’єкт конкурсу № 2),

- № 119-13  «Лубни  АС – П'ятигірці» (об’єкт конкурсу № 3).

На конкурсі було розглянуто дві пропозиції від перевізників-претендентів - на об’єкти конкурсу № 2 та № 3. За вказаними об’єктами було визначено переможців конкурсу та рекомендовано подати їх на затвердження виконавчому комітету Лубенської міської ради.

На об’єкті № 1 (маршрут № 105-13 «Лубни АС – Чуднівці – вул. Гайдая») конкурс не відбувся через відсутність претендентів. У зв’язку з цим конкурсний комітет рекомендував виконавчому комітету Лубенської міської ради повторно оголосити конкурс на цей маршрут. З протоколом засідання конкурсного комітету можна ознайомитися за посиланням.

На підставі рішення конкурсного комітету виконавчий комітет Лубенської міської на засіданні 28 червня 2023 року прийняв рішення про визначення переможців конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Лубенської територіальної громади, яким визнав перевізників-переможців конкурсу на приміських маршрутах № 118-13 «Лубни  АС – Ісківці» та № 119-13  «Лубни  АС – П'ятигірці».  З переможцями будуть укладені відповідні договори терміном на три роки.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови