Управління з питань комунального майна та земельних відносин виконавчого комітету Лубенської міської ради інформує про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для встановлення ринкової вартості об’єктів комунальної власності Лубенської територіальної громади, а саме:

- 18/75 частин житлового будинку житловою  площею 38,6 м2 по вул. Остапа Вишні, 95 у м. Лубни Полтавської області;

- нежитлової будівлі загальною площею 1317,8 м2 з асфальтованим майданчиком площею 1250,0 м2 по вул. Петра Лубенського, 34 у м. Лубни Лубенського району Полтавської області;

- нежитлового приміщення №2 площею 45,0 м2 по вул. Центральній, 117 у с. Вільшанка Лубенського району Полтавської області.                                 

            Учасникам конкурсу потрібно подати до Управління з питань комунального майна та земельних відносин виконавчого комітету Лубенської міської ради конкурсну документацію, яка подається в запечатаному конверті з описом документів, що містяться в конверті:

-           заяву на участь у конкурсі за встановленою формою;

-           копію установчого документа претендента;

-           копію кваліфікаційних документів оцінювачів;

-           письмові згоди оцінювачів;

-           копію сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

-           інформацію про суб’єкта оціночної діяльності.

Конкурсна пропозиція претендента має містити пропозицію щодо вартості виконаних робіт, калькуляцію витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також термін виконання робіт. Конкурс відбудеться через 14 днів після опублікування інформації за адресою: м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 33 - Управління з питань комунального майна та земельних відносин виконавчого комітету Лубенської міської ради.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови