«Разом до перемоги»

21 квітня 2023 року на базі Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І.П.Котляревського відбулися 3 конкурса, які проходили

під гаслом «Разом до перемоги»:

ХІХ регіональний дистанційний конкурс образотворчого мистецтва «Барви рідної землі» творчості учнів мистецьких шкіл та освітніх закладів, студій та гуртків художнього спрямування закладів освіти та культури. У конкурсі взяли участь 78 юних художників з різних куточків Полтавщини віком від 13 до 18 років. Всі роботи різні, однак їх об’єднує одне – недитячий погляд на російсько-українську війну, свідком якої вони стали.

У конкурсі взяла участь учениця Лубенської мистецької школи Самар Анастасія (викладач – Кочерга О.В.), яка виборола диплом ІІІ ступеня.

Обласний відкритий дистанційний пісенний конкурс «Душі пісенної криниця», в якому взяли участь 102 учні мистецьких та освітніх навчальних закладів Полтавської, Чернігівської, Черкаської, Львівської та Київської областей України.

Лубенську мистецьку школу представили учні Вовкоріз Андрій та Дудка Ярина (викладач – Тесленко О.В.), які були нагороджені дипломами.

Відкритий дистанційний конкурс «Веселкові акорди» виконавської майстерності гри на народних та духових інструментах учнів мистецьких та освітніх навчальних закладів, аматорських дитячих колективів. У конкурсі взяли участь 44 колективи і 146 виконавців мистецьких та освітніх навчальних закладів, аматорських дитячих колективів із трьох областей України: Полтавської, Сумської та Чернівецької.

Учні Лубенської мистецької школи теж взяли участь у цьому конкурсі та представили номінації «Сольна гра», «Ансамблі народних інструментів» і «Солісти».

Перемогу здобули:

-Карпець Святослав (гітара), викладач – Дуда С.І. – диплом І ступеня;

-Лісняк Аліса (гітара), викладач – Петрова О.М. – диплом І ступеня;

-Коробкіна Катерина (бандура), викладач – Речкалова Л.Ф. – диплом ІІ ступеня;

-Гриценко Анна (бандуристка-солістка) – викладач – Бобиренко Л.М. – диплом І ступеня;

-Ансамбль гітаристів, керівник – Потенко Л.В. – диплом ІІ ступеня.

20 квітня 2023 року у м. Черкаси відбувся ІІ Всеукраїнський фаховий двотуровий конкурс вокалізів для учнівської та студентської молоді «KAMERTON».

Лауреатом ІІІ премії стала Данієлян Софі, викладач – Федченко В.М., концертмейстер – Федченко В.М.

Вітаємо переможців і бажаємо нових творчих успіхів!

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови