Концерт до Дня матері

У травні українці традиційно святкують День матері.  Праця мами найприємніша та найскладніша водночас: без вихідних, відпусток та перерв піклуватися про свою дитину. Це важливе сімейне свято, нагода привітати найрідніших, побажати їм найкращого та подарувати слова вдячності і щиру емоцію.

12 травня 2023 року у Лубенській мистецькій школі відбувся концерт до Дня матері.

До концертної програми обрані найніжніші і найзворушливіші концертні номери, щоб створити неповторний образ мами, висловити їй нащиріші слова подяки, віддати данину шани та любові.

Вітання зі святом, найкращі матусі.

В цей день вшанувати всі діти їх мусять.

Здоров’я хай буде міцніше граніту,

Дитячою вдячністю серце зігріє.

У концерті взяли участь учні фортепіанного, оркестрового, хореографічного, вокально-хорового відділів та відділу народних інструментів.

Програма була зіткана із найкращих номерів, наповнена енергетикою світла і тепла, словами вдячності і любові для найдорожчої людини на землі.

Привітання звучали у віршах, піснях, фортепіанних і скрипкових творах, творах гітаристів та акордеоністів і танцях у виконанні кращих солістів і колективів школи. Порадували своїми талантами Анастасія Клименко, Михайло Абдуллін, Віра Мислик, Євгенія Божко, Аріна Нор, Софія і Захар Рабовлюки, ансамбль гітаристів, хор «Домінанта» і ансамбль «Роксолана», Анна Хоменко і Софі Данієлян, Анна Кондратенко, Назар Петрусенко, Катерина Хахам, Марія Міценко, хореографічні колективи «Brilliant», «Фенікс» і «Самоцвіт».

Висловлюємо вдячність викладачам Самойленко Л.О., Гулаковій О.В., Романченко А.Л., Погорєловій О.В., Даниленко І.І., Федченко В.М., Потенко Л.В., Даниленко А.М., Тесленко О.В., Романцовій О.В., Черновій М.С., Зосенко Л.Ю., та концертмейстеру Василенко Г.В. 

Тепло  зустрічали глядачі всіх учасників концерту і ведучу Даниленко Аліну Миколаївну. Яскраві та незабутні враження залишилися у всіх присутніх – учасників, викладачів та гостей цього прекрасного заходу.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови