Здобутки за вересень-жовтень

   Драматичні і надскладні для України події не зупинили творчого натхнення Лубенської мистецької школи, а навпаки, спрямували його у переможний повоєнний час, коли усі ми будемо працювати на відновлення України. Для цього країна потребуватиме талановитої й творчої молоді, яка є майбутнім держави та яка підійматиме Україну – зокрема, її мистецьке буття, адже саме мистецтво є могутнім чинником у формуванні національної свідомості і патріотизму, єдності й незламності нації.

   Учні Лубенської мистецької школи з початку 2023-2024 навчального року взяли участь у багатьох конкурсах, де показали високий рівень мистецької підготовки. Основною метою конкурсів різних рівнів є виявлення та підтримка талановитої молоді, сприяння розвитку мистецьких здібностей і творчої активності підростаючого покоління на благо культури України, збереження і розвиток музичних національно-культурних традицій.

Здобутки за вересень:

28.09.2023 року: Тереминко Аліна (викладач – Даниленко А.М.) – І місце Всеукраїнського конкурсу дитячої та юнацької творчості «Барви Незалежності», м.Київ.

Здобутки за жовтень:

08.10.2023 року: Бондаренко Анастасія (викладач – Речкалова Л.Ф.) – Гран-Прі Міжнародного конкурсу мистецтв учнівської та студентської молоді «Соняшник», м.Київ.

14.10.2023 року: переможці фестивалю-конкурсу вокально-хорового мистецтва пам’яті Раїси Кириченко «Пісенні крила Чураївни», м. Полтава:

1. Данієлян Софі, ІІ вікова категорія (викладач – Федченко В.М.) –ІІ місце

2. Кондратенко Анна, ІІІ вікова категорія (викладач – Федченко В.М.) –ІV місце

3. Провора Надія, ІІ вікова категорія (викладач – Речкалова Л.Ф.) –ІV місце

4. Дудка Ярина ІV вікова категорія (викладач – Тесленко О.В.) –ІV місце

5.Вовкоріз Андрій, ІІІ вікова категорія (викладач – Тесленко О.В.) –ІV місце

17.10.2023 року: Данієлян Софі (викладач – Федченко В.М.) –І місце фестивалю-конкурсу мистецтв «Наталка-Полтавка», м.Київ.

28.10.2023 року: переможці ХІІ Всеукраїнського двотурового учнівського та студентського конкурсу музичного мистецтва «Київський колорит», м.Київ:

1. Бондаренко Анастасія, молодша вікова категорія (викладач – Речкалова Л.Ф.) –ІІ місце.

2. Данієлян Софі, молодша вікова категорія (викладач –Федченко В.М.) –ІІ місце.

3. Хоменко Анна, середня вікова категорія (викладач – Погорєлова О.В.) –ІІ місце.

23-29.10.2023 року: Лісняк Аліса (викладач – Петрова О.М.) – І місце ІІІ Міжнародного двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «Буду жити в Україні»

   Вітаємо переможців та висловлюємо подяку всім учасникам та викладачам Лубенської мистецької школи, які в такі непрості часи підготували своїх вихованців до виступів на конкурсах і привели їх до перемоги.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови