2020-до сьогодні

У 2020-2021 роках в період карантинних обмежень Публічна бібліотека ім. В. Малика реалізувала спільно з ПОГМО “Твій світ” проєкти:

  • «Форум – театр на протидію інфодемії: інноваційний засіб у публічних бібліотеках малих міст Полтавської та Київської областей», який реалізувався за підтримки американського народу, що була надана через проєкт USAD «Медійна програма в Україні» та виконувався міжнародною організацією Internews.
  • «Соціальна підтримка та залучення до взаємодопомоги в умовах поширення COVID-19 немобільних, маломобільних та мобільних осіб похилого віку, що мешкають у Лубенському та Гребінківському районах Полтавської області», який реалізується за фінансового сприяння мінігранту Проєкту ЄС «Підвищення потенціалу ОГС соціальної сфери України, що фінансується Європейським Союзом і реалізується Благодійною організацією «Мережа 100 відсотків життя Рівне».
  • «Мистецтво перемагати булінг: форум-театр для служб шкільних омбудсменів на протидію булінгу в навчальних закладах малих міст України», що реалізується завдяки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
  • 14 квітня 2022 року на базі молодіжного центру в Публічній бібліотеці ім. Володимира Малика розпочав свою роботу інтерактивний центр для дітей, підлітків та молоді вимушених переселенців. Ідея проєкту допомоги та підтримки дітей належить бібліотекарям і громадській організації «Твій Світ». «Спільний простір» — ініціатива зі створення інтерактивного центру для дітей, підлітків та молоді які постраждали внаслідок широкомасштабної війни на території України та стали вимушеними переселенцями. Для її реалізації громадська організація «Твій Світ» переорієнтувала проєкт «Маяки критичного мислення», який до війни реалізовувався за підтримки Європейського Союзу та передбачав навчання для бібліотекарів і активної молоді Полтавської та Київської областей.

 040 041 042 043 044 045

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови