Повідомлення про прийом кандидатур на участь в робочій групі з формування завдання на розроблення комплексного плану

На виконання чинного законодавства та рішення Лубенської міської ради від 17.02.2022р. «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Лубенської територіальної громади Лубенського району Полтавської області» розпочато процедуру проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Лубенської територіальної громади.

Процедурою передбачено створення Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану.

Робоча група формується з представників Лубенської міської ради, виконавчого комітету Лубенської міської ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін у складі не менш як 5 осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів.

У персональному складі Робочої групи частка членів, що представляють Лубенської міської раду та виконавчий комітет Лубенської міської ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа.

До персонального складу Робочої групи має входити принаймні один представник від кожного з населених пунктів Лубенської територіальної громади, який не є співробітником виконавчого комітету, допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл та селищ територіальної громади.

Заяви на включення до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Лубенської територіальної громади приймаються з 22.02.2022 р. по 10.03.2022р. за адресою: м. Лубни вул. Я.Мудрого,33 (Відділ містобудування та архітектури Лубенської міської ради), або електронною поштою на адресу: lubny.arh@gmail.com.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови