ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ЛУБЕНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! РОЗПОЧАТО КОНКУРС ЕКОЛОГІЧНИХ ГРОМАДСЬКИХ ІНІЦІАТИВ 2024!

Полтавською обласною радою оголошено щорічний конкурс «Екологічні ініціативи Полтавської області» (далі, Конкурс), який передбачає бюджетну підтримку місцевих екологічних ініціатив громад Полтавщини у сфері екології, виховання розумного та дбайливого ставлення до охорони довкілля, формування екологічного мислення громадян у сфері охорони навколишнього середовища.

Якщо Ви мрієте про зелені та чисті місця для відпочинку чи маєте розроблений креативний проєкт, який допоможе зробити довкілля кращим, запрошуємо Вас взяти участь у даному конкурсі.

Для участі у конкурсі «Екологічні ініціативи Полтавської області» необхідно:

  • Розробити екологічний проєкт, який покращить ситуацію у Лубенській територіальній громаді.
  • Отримати підтримку від місцевої влади (гарантійний лист).

Фінансування екологічних громадських ініціатив Полтавської області проводиться за рахунок коштів обласного бюджету та бюджету місцевих рад у співвідношенні 50х50: 50 % (до 250 тис. грн) з обласного бюджету та 50 % або більше з бюджетів місцевих рад.

Переможці конкурсу обиратимуться шляхом голосування в електронній системі з авторизацією особи за допомогою системи «BankID», «GovID», електронного цифрового підпису.

Цього року Конкурс має деякі доповнення:

  • Автором проєкту може бути громадянин України віком від 14 років, що проживає на території Полтавської області, а також внутрішньо переміщена особа, що зареєстрована в області.
  • Голосування відкрите для всіх мешканців області та внутрішньо переміщених осіб, що зареєстровані в області.
  • Якщо Ваш проєкт подається в інтересах внутрішньо переміщених осіб, будь-ласка, відзначте це в пункті 13 аплікаційної форми.

З умовами конкурсу, порядком подання та розгляду проєктів можна ознайомитися за посиланням: https://smartregion.pl.ua/documents/ei

Звертаємо вашу увагу, що за рахунок коштів обласного бюджету підлягають фінансуванню виключно заходи, віднесені до переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 № 1147 «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів» (http://surl.li/ssefi)

Просимо врахувати це під час підготовки проєктних заявок.

Не зволікайте! Термін подання проєктів – до 18 травня 2024 року (включно).

Подати свій проєкт можна на платформі Smart Region за посиланням https://smartregion.pl.ua/ei або надіслати його на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У разі виникнення запитань, за додатковою інформацією та для підготовки гарантійного листа можете звертатися у відділ економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради за тел. 72-739, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Пам’ятаймо! Природа – не смітник. Вона - наш дім, про який потрібно дбати.

Сподіваємося на вашу ініціативність та чекаємо на цікаві екологічні проєкти!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови