ЗАПРОШУЄМО ЕКСПОРТЕРІВ ЛУБЕНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПРИЄДНАТИСЯ ДО КАТАЛОГУ «ЕКСПОРТНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПОЛТАВЩИНИ»

Sayt 768x512

Для отримання додаткових можливостей просування товарів та послуг підприємств Лубенської територіальної громади за кордон пропонуємо підприємствам-виробникам приєднатися до Каталогу «Експортний потенціал Полтавщини» (далі – Каталог).

Цей Каталог формується у межах програми «Розбудова регіональної інфраструктури підтримки експортерів», яка реалізується громадською організацією «Unite Ukraine» спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки проєкту Міжнародного торговельного центру «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни», який фінансується Урядом Японії. Реалізується проєкт Агенцією регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, центрами підтримки підприємців Дія.Бізнес у Полтаві й Кременчуці.

Потрапивши до переліку експортерів, підприємство отримає додаткові можливості для просування своїх товарів за кордоном. Оскільки сформований Каталог експортерів поширюватиметься серед посольств, міжнародних партнерських організацій та безпосередньо імпортерів, що бажають знайти потенційних надійних партнерів в Україні. Доєднатися до Каталогу «Експортний потенціал Полтавщини» може будь-яке українське підприємство, незалежно від розміру компанії та сфери діяльності, яке має експортний досвід і зареєстроване на території громади.

З метою включення інформації про підприємство до Каталогу запрошуємо усіх зацікавлених субʼєктів господарювання заповнити Google Forms до 16.09.2024 року за посиланням: https://cutt.ly/NevBjewu

Крім того, просимо Вас повідомити про наміри приєднатися до Каталогу «Експортний потенціал Полтавщини» відділ економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови