Запрошуємо до участі у конкурсі дитячого малюнку «Чорні крила біди»

Запрошуємо до участі у конкурсі дитячого малюнку «Чорні крила біди»

Шановні друзі!

Запрошуємо до участі у конкурсі дитячого малюнку «Чорні крила біди», який проводиться у рамках VІІ Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля» у м. Лубни.

В умовах збройної агресії рф проти України все більше лунають висловлювання про імовірність застосування ядерної зброї. В Україні ще є покоління, представники якого ціною свого здоров’я та життя зупинили ядерну техногенну катастрофу планетарного масштабу.

Мета проведення заходу – вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи, виховання у молоді патріотичних почуттів, увічнення подвигу чорнобильців-ліквідаторів, а також популяризація міста Лубни в масштабах України та за її межами.

У нинішніх умовах, в режимі воєнного стану в Україні, напередодні Дня вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи – 14 грудня, засновник вищевказаного фестивалю Лубенська міська громадська організація інвалідів «Ветерани Чорнобиля», за підтримки Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області проводять у рамках VІІ Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля» лише конкурс дитячого малюнку  «Чорні крила біди».

Запрошуємо дітей таких вікових категорій: молодшої групи (6-12 років) та старшої групи (13-18 років) взяти участь у конкурсі малюнку на чорнобильську тематику. 

Роботи виконуються у довільній графічній або живописній техніці (олівці, фломастери, фарби) у форматі А-3. Роботи іншого формату розглядатися не будуть. У нижньому правому куті на етикетці розміром 8х4 см зазначається у друкованому вигляді назва роботи, прізвище, ім’я та вік автора, назва навчального закладу, населений пункт. Етикетка не повинна закривати малюнка. На зворотному боці малюнка зазначити контактний телефон керівника. Малюнки приймаються до 25 листопада 2024 року. Надіслані на конкурс малюнки не повертаються. Учасники конкурсу будуть відзначені дипломами, переможці – призами.  

Результати конкурсу дитячого малюнку «Чорні крила біди» будуть визначені до 12 грудня 2024 року та оприлюднені на сайті Лубенської міської ради та на сторінці Лмгоі Ветерани Чорнобиля в мережі Fb.

Адреса оргкомітету:  Лубенська міська громадська організація інвалідів «Ветерани Чорнобиля» проспект Володимирський,12  м. Лубни   Полтавська обл.  37500  контактний телефон +380668163469  е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови