До уваги власників будинків приватного сектора. Організація вивозу ТПВ

До уваги власників будинків приватного сектора. Для запобігання погіршення санітарного стану вулиць міста категорично забороняється: вивіз трави, листя, гілля та будівельних відходів до  контейнерів для збору ТПВ.

Цільове призначення контейнерів - збір побутових відходів від мешканців, які уклали договори на вивіз цих відходів.

На мешканців, що ігнорують вимоги чинного законодавства з цього актуального для міста питання, будуть складатися протоколи про адміністративну відповідальність.

Згідно зі ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів», Правил благоустрою територій населених пунктів — тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 340 до 1360 гривень, і на посадових осіб, громадян — суб’єктів підприємницької діяльності — від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 850 до 1700 гривень.

Тому прохання не чекати штрафних санкцій, а дотримуватися чинних правил і вимог.

Сьогодні організація вивозу ТПВ зазнає чималих проблем. Проте, міська влада робить зі свого боку все можливе, аби налагодити цю роботу. Єдине прохання до мешканців – не зволікати з оплатою за вивіз сміття, аби цю послугу фахівці надавали вчасно і якісно.

Пам’ятаймо, що лише разом ми зможемо робити наше місто чистим, красивим та процвітаючим. Лише спільними зусиллями Лубни можна перетворити на справді європейське місто і за змістом, і за виглядом.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови