Запрошуємо молодь до участі у проєкті !

Полтавську обласну асоціацію органів місцевого самоврядування відповідно до постанови Українсько-Польської Ради обміну молоддю від 07.09.2021 № 18 «Про розподіл фінансування в рамках Українсько-Польської Ради обміну молоддю з української сторони» визначено переможцем конкурсу на реалізацію проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2021 році.

Проєкт «Відродження та популяризація Опішнянських та Решетилівських традиційних промислів на Полтавщині серед молоді з України та Польщі» буде реалізований в третій декаді листопада, всі витрати щодо участі у проєкті фінансуються коштом конкурсу.

Умови участі у конкурсі

Для реєстрації учасників потрібно заповнити гугл форму до 10.11.2021 за посиланням:

https://docs.google.eom/forms/d/lfKxLHv7zGRbSoWaSrhkOoDo8 W7KwZXrWcljroR5 vEwg/edit?usp~sharing

Вікова група 5 (16 до 17 років) та 5 (18 до 25 років) представники молоді та супроводжуючі з Республіки Польща;Учасники ПроЄкту:Дати проведення: орієнтовні 17 по 26 листопада 2021 р. (узгоджуються).

Вікова група 5 (16 до 17 років) та 5 (18 до 25 років) представники молоді та супроводжуючі з Полтавщини;

Мета: Популяризувати серед молоді з України та Польщі відновлення ролі місцевих промислів і народних умільців, як важливої частини культурного і економічного життя Полтавщини.

Учасники ПроЄкту обов’язково мають виконати наступні завдання!

Виконання домашнього завдання за напрямками та за групами: есе та навчальна науково- дослідна робота від кожної групи; відеопрезентація 2 хв. у навчальних закладах (там де навчається учасник через онлайн); завантажити відео у Тік-Ток; розміщення есе на власних сторінках у Фейсбук та Інстаграм.

Відбір учасників буде оприлюднено не пізніше 10 листопада 2021 року!

Наявність COVlD-сертифікате про вакцинацію є ОБОВ’ЯЗКОВО!

Витрати на проїзд, проживання, а також інші витрати, пов’язані із участю у реалізації ПроЄкту, здійснюватимуться  коштом ПроЄкту!

Додаткова інформація: за номером +38(067) 974-11-27 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови