Проведено позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

19 листопада 2021 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на якому розглянуто одне питання, а саме:

Про ситуацію, що склалася у зв’язку з пожежею на полігоні твердих побутових відходів КП «Чисте місто» Лубенської міської ради, розташованого за адресою: м. Лубни вул. Березова, 55, запобігання виникнення пожеж в екосистемах, на міському полігоні твердих побутових відходів та створення умов для ліквідації їх наслідків.

З питання, що розглядалося, було заслухано Князєва Олександра Володимировича начальника Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області, Ворону Романа Григоровича заступника начальника Лубенського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області та Романенка Дмитра Вікторовича директора КП «Чисте місто».

За результатами проведеного засідання комісія визначила низку завдань для подальшої роботи, зокрема щодо: 

- вжиття необхідних заходів з гасіння пожежі на полігоні твердих побутових відходів;

- забезпечення полігону твердих побутових відходів джерелами зовнішнього протипожежного водопостачання;

- виділення з місцевого матеріального резерв для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій пального для підрозділів ДСНС залучених на гасіння пожежі;

- планування бюджету на 2022 рік в частині додаткового фінансування протипожежного утримання полігону твердих побутових відходів та ін.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови