До уваги пасажирів та учнів шкіл

З 2 лютого підвищується тариф на проїзд на міських автобусних маршрутах загального користування і становитиме 10,00 грн. за одну поїздку. Відповідне рішення було прийняте  26 січня 2022 року на черговому засіданні виконавчого комітету Лубенської міської ради та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Підвищення вартості проїзду зумовлене значним зростанням вартості палива газу-метану. Розмір чинного тарифу (8 грн.) не покриває фактичні витрати на перевезення та не дає можливості забезпечити регулярність руху автобусів на міських маршрутах  і забезпечувати відповідну якість надання послуг.

Вартість проїзду для учнів закладів загальної середньої освіти міста залишилась без змін – 8 грн., такий пільговий проїзд діятиме у дні навчань (протягом року, крім канікул) та за умови пред’явлення кондуктору (водію) автобуса оригіналу учнівського квитка і електронної картки. Дане нововведення передбачене Меморандумом про соціальне співробітництво у сфері надання послуг пасажирських перевезень у місті Лубни, який буде укладено між перевізниками та виконавчим комітетом Лубенської міської ради.

У зв’язку з посиленням карантинних заходів та запровадження з 03 лютого 2022 року дистанційної форми навчання для учнів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти м. Лубен пільговий проїзд учнів  буде запроваджено після відновлення навчання за очною формою та видачі учням електронних карток. 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови