Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів

Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Лубенської територіальної громади

Відповідно до рішення «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення рідких побутових відходів на території населених пунктів Лубенської територіальної громади» прийнятого 16 грудня 2021 року на черговій чотирнадцятій сесії Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області VIII скликання та рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області від 21 березня 2022 року № 54 «Про затвердження Конкурсної документації та проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення рідких побутових відходів на території населених пунктів Лубенської територіальної громади», Лубенська міська рада Лубенського району Полтавської області оголошує конкурс на визначення виконавця послуги з вивезення рідких побутових відходів на території населених пунктів Лубенської територіальної громади.

Учасникам для участі в конкурсі необхідно: до 14 год. 00 хв. 12 травня 2022 року подати конкурсну пропозицію за адресою: 37503, Полтавська область, Лубенський район, м. Лубни, площа академіка Олексія Бекетова, 19, кабінет № 15 відділу благоустрою Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області, особисто або надіслати поштою у конверті, на якому зазначається повне найменування і місцеперебування організатора та учасника конкурсу, перелік послуг на надання яких подається пропозиція.

Більш докладно з Конкурсною документацією та проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення рідких побутових відходів на території населених пунктів Лубенської територіальної громади можна ознайомитися на офіційному сайті Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови