До уваги субʼєктів господарювання! Анкетування місцевого бізнесу!

Шановні підприємці та керівники підприємств громади!

З метою сприяння відновленню та адаптації економіки територіальних громад, місцевих бюджетів, підтримки підприємців та розвитку експорту, державною установою «Офіс розвитку підприємництва та експорту» спільно з громадською спілкою «Центр розвитку інновацій», національним проектом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес та партнерами, які долучилися, започатковано Ініціативу оцінювання реального стану та потреб бізнесу у територіальних громадах України.

У звʼязку з цим просимо пройти анкетування за посиланням:

https://forms.gle/KTwT8YXtXQPsFC1o8

Вказане опитування триває до 04.06.2022 року і проводиться у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, міністерством розвитку громад і територій України. Опрацьовані результати будуть надіслані всім учасникам та відповідним органам державної влади, робочим групам й донорським організаціям.

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка звертайтеся до контактної особи з боку Офісу з розвитку підприємництва та експорту: Ольга Гвоздьова – керівник напрямку аналітики, телефон: 095-422-19-61, електронна скринька: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови