Нові можливості для релокації підприємств

Сьогодні вся країна працює на перемогу. Завдання бізнесу у цей час максимально ефективно функціонувати задля забезпечення потреб держави та громадян, для підтримки та розвитку економіки, незважаючи на обставини часу.

За ініціативи Міністерства економіки України та за підтримки Мінцифри та Дія.Бізнес запущено платформу, що допоможе перемістити бізнес із «гарячих точок» та продовжити його діяльність у більш безпечному місці. Платформа створена для бізнесу, який подав заявки на релокацію. Подавати заявки на платформу можуть як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього приміщення чи інші активи.

 Якщо ви є власником вільних виробничих площ, складських чи офісних приміщень та готові надати їх в оренду чи продати, з метотою інформування якомога більшої кількості представників бізнес спільноти, які релокують свої потужності із зони ведення активних бойових дій, пропонуємо Вам розмістити інформацію про вказані приміщення на сайті за посиланням: https://prozorro.sale/marketplace_landing-page. Користування даною платформою є безкоштовним.

Переміщення бізнесу у безпечні регіони створює нові можливості для розвитку економіки та дозволяє підприємствам працювати в умовах війни.

За детальною інформацією та роз’ясненнями звертайтеся у відділ економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради за тел. 72-739 або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови