До уваги виробників крафтової продукції!

22 та 23 квітня 2023 року у рамках проєкту «Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Німецький банк розвитку (KfW), у Полтавському центрі підтримки підприємців Дія.Бізнес, за адресою: місто Полтава, вулиця Соборності, 45А, відбудеться інтенсив «Експорт для виробників Полтавщини». Організатори заходу: Дія.Бізнес та Міжнародна організація з міграції (МОМ).

До інтенсиву зможуть долучитися 50 виробників крафтової продукції, які працюють у Полтавській області і які хочуть розширити географію продажів на закордонні ринки. Це можуть бути ФОПи, власники та керівники малого і середнього бізнесу, менеджери з розвитку бізнесу, а також спеціалісти з експорту. Даний захід допоможе учасникам дізнатися про нові ринки, логістику, документообіг, фінанси та багато іншого.

На слухачів чекає 16 годин навчання з топспікерами України та 8 освітніх модулів про експорт:

  1. Підготовка до експорту: перші кроки.
  2. Стратегія та моделі виходу на експортний ринок.
  3. Використання маркетплейсів в економічній діяльності.
  4. Оцінка відповідності продукції для експорту.
  5. Юридичні аспекти експорту.
  6. Логістика і митне оформлення товарів.
  7. Фінансові аспекти експорту.
  8. Маркетингові онлайн-інструменти для експортерів.

Для участі в конкурсному відборі, треба заповнити коротку анкету про себе та свій бізнес. Дедлайн — 10 квітня. До 17 квітня кожен зареєстрований отримає відповідь на пошту. Участь у заході є безкоштовною. Організатори забезпечують учасників житлом та харчуванням.

Запрошуємо виробників Лубенщини скористатися можливістю отримати нові знання та можливості розвитку власного бізнесу.

>>посилання на анкету<<

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови