До уваги шукачів роботи!

З метою здійснення аналізу стану ринку праці у Лубенській територіальній громаді, сприяння реалізації державної політики зайнятості населення, працевлаштування та соціальної підтримки громадян (що є особливо актуальним в умовах збройної агресії російської федерації) та надання підтримки роботодавцям у пошуку кваліфікованих кадрів, продовжується співпраця виконавчого комітету Лубенської міської ради з Лубенською міськрайонною філією Полтавського обласного центру зайнятості. У рамках цієї співпраці постійно триває обмін інформацією щодо наявних вакансій на підприємствах, установах і закладах громади, обговорюються питання підтримки населення та роботодавців.

Крім того, для зручності шукачів роботи та роботодавців і з метою отримання актуальної інформації щодо вільних вакансій та резюме пропонуємо скористатися сайтом Державної служби зайнятості (https://www.dcz.gov.ua/), на якому можна знайти всю необхідну інформацію щодо працевлаштування, у тому числі й у розрізі областей та громад.

З актуальною інформацію про вільні робочі місця Лубенської територіальної громади можна ознайомитися за посиланнями:

-          у сільських населених пунктах громади: http://surl.li/hapsw

-          у м. Лубни: http://surl.li/haptj

Вказана інформація постійно оновлюється.

Для зручності шукачів роботи у популярному месенджері Telegram службою зайнятості додатково створено чат-бот, за допомогою якого теж можна оперативно відслідковувати наявні у громаді вакансії.

Приєднатися до вказаного чат-боту можна у застосунку Telegram за посиланням: @DCZWorkNowBbot

Також у месенджері Telegram створено спільноту «Робота на Лубенщині», за допомогою якої теж можна оперативно відслідковувати наявні у громаді вакансії.

Приєднатися до вказаного чат-боту можна у застосунку Telegram за посиланням: https://t.me/lubnyWork

Запрошуємо мешканців громади, внутрішньо переміщених осіб та роботодавців скористатися вказаними сервісами.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови