Увага! Важлива інформація для субʼєктів господарювання!

Повідомляємо, що 27.07.2023 року набув чинності Закон України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», ознайомитися з яким можна за посиланням: http://surl.li/jysim .

Відповідно до Прикінцевих та перехідних положень цього закону юридичні особи, політичні партії, інші об’єднання громадян, зареєстровані на день набрання чинності цим Законом, у разі недодержання вимог цього закону зобов’язані протягом одного місяця з дня набрання чинності цим законом привести свої установчі документи, найменування та/або символіку у відповідність із цим законом.

Власники знаків для товарів і послуг, які на день набрання чинності цим законом містять символіку російської імперської політики, протягом трьох місяців з дня набрання чинності цим законом зобов’язані привести такі знаки для товарів і послуг у відповідність із цим Законом.

Звертаємо вашу увагу на те, що у разі недодержання вимог цього закону діяльність таких субʼєктів господарювання підлягає забороні у встановленому законом порядку.

Тож закликаємо керівників усіх субʼєктів господарювання детально ознайомитися з вимогами вказаного закону та забезпечити його неухильне дотримання.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови