Запрошуємо на зустріч з Максимом Недвигою - автором книги «Як ми перемогли  інсульт»

Запрошуємо на зустріч з Максимом Недвигою - автором книги «Як ми перемогли  інсульт»

Публічна бібліотека імені Володимира Малика запрошує на зустріч з Максимом Недвигою - автором книги «Як ми перемогли  інсульт». Ви маєте унікальну нагоду задати запитання автору, отримати корисні знання та  мотивацію до боротьби з хворобою.

Зустріч відбудеться  11 вересня о 13-й годині.

Запрошуємо всіх кому потрібна надійна інформація та підбадьорення!

Існує думка, що повернутись до нормального життя після інсульту неможливо. Автор на власному досвіді доводить, що позбавитись наслідків інсульту можливо майже в кожному випадку. Тому що нейропластичність (здатність неушкоджених ділянок мозку брати на себе діяльність ушкоджених) – це просто неймовірна штука. В її активації полягає сам принцип відновлення після інсульту та інших ушкоджень мозку.

Книга «Як ми перемогли інсульт» незабаром з’явиться на полицях Публічної бібліотеки імені Володимира Малика та міської бібліотеки для дорослих імені Володимира Леонтовича.

Автор книги Максим Недвига, який сам переніс  важкий геморагічний інсульт, дає покрокові поради щодо лікування та реабілітації – що робити родині та хворому. Цінно і те, що книга містить багато порад здоровим людям з категорії ризику які живуть з підвищеним тиском. Книга корисна і для медичних працівників, тому що автор розповідає про безліч нюансів в реабілітації, які на перший погляд здаються незначними, але насправді мають велике значення.

Видання містить мультимедійну частину. Все про що автор розповідає в книзі (вправи та різні техніки), можна переглянути на екрані смартфону за допомогою QR - кодів. Читачам  більше не доведеться по крихтах збирати нову інформацію, адже вся вона в цій книзі.

Книга  дає велику надію всім, хто думає, що їхнє активне життя вже позаду, вказує їм правильний шлях до зцілення.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови