Щодо відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян у Лубенській територіальній громаді

Рішенням Лубенської міської ради від 14.12.2023 року затверджена Програма відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян у Лубенській територіальній громаді на 2024 рік.

Зазначеною програмою передбачено на компенсацію перевізникам 140 грн. на календарний місяць, зокрема за безкоштовний проїзд пенсіонерів за віком та осіб з інвалідністю ІІІ групи, на міських та приміських маршрутах автобусного сполучення, за умови якщо розмір виплати пенсії та/або державної соціальної допомоги особам з інвалідністю не перевищує розміру доходу, що надає право на податкову соціальну пільгу (відповідно до пп 169.4.1 Податкового кодексу України) на відповідний рік. На 2024 рік такий розмір становить 4240 грн.

На компенсацію перевізникам за безкоштовний проїзд осіб, яким право пільгового проїзду визначено Законами України, передбачено компенсацію 560 грн. на календарний місяць.

Якщо об’єм пільгового проїзду для певної пільгової категорії (560 грн., або 140 грн.) на кінець календарного місяця не використаний, залишок такого об’єму додається до об’єму пільгового проїзду наступного місяця

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови