Про приймання документів для  фінансової підтримки громадських об’єднань осіб з інвалідністю та ветеранів коштами бюджету Лубенської міської територіальної громади

Оголошується прийом документів для  фінансової підтримки громадських об’єднань осіб з інвалідністю та ветеранів коштами бюджету Лубенської міської територіальної громади.

Документи приймаються з 12 по 19 лютого включно, з 8 до 17 години у кабінетах 305, 311  виконавчого комітету Лубенської міської ради. За адресою: м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого,33. Телефон:  7- 14 -14.

До заяви додаються наступні документи:

1. Копія статуту громадського об’єднання, засвідчена заявником. У разі, якщо заявником є місцевий осередок всеукраїнського громадського об’єднання (осередок, відділення тощо), який діє на підставі статуту (положення) всеукраїнського громадського об’єднання, ним подається копія статуту (положення) всеукраїнського громадського об’єднання, засвідчена всеукраїнським громадським об’єднанням;

2. Копія свідоцтва про реєстрацію громадського об’єднання;

3. Копія рішення про присвоєння громадському об’єднанню ознаки неприбутковості;

4. Звіт про діяльність громадського об’єднання за рік, який передує року подання заяви, підписаний керівником.

5. Розрахунки та обгрунтування потреби у бюджетних коштах і напрями використання бюджетних коштів, затверджені зборами громадського об’єднання (заявника), підписані керівником громадського об’єднання (заявника). У разі, якщо заявник подає потребу у бюджетних коштах на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг приміщення громадського об’єднання, – додатково необхідно подати копію діючого договору оренди приміщення (нерухомості) заявником.

6. Календарний план заходів, які громадське об’єднання планує провести у році надання фінансової підтримки, підписаний керівником.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови