Запрошуємо взяти участь у онлайн-опитуванні «Конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2024: плануємо разом»!

Запрошуємо взяти участь у онлайн-опитуванні «Конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2024: плануємо разом»!

 З 2019 року на Полтавщині проводиться конкурс «Екологічні громадські ініціативи Полтавської області» у межах обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022 – 2024 роки», затвердженої рішенням пленарного засідання десятої позачергової сесії восьмого скликання від 24 грудня 2021 року №371.

Метою цього конкурсу є підвищення рівня поінформованості населення у сфері екології, виховання розумного та дбайливого ставлення до охорони довкілля, формування екологічного мислення громадян у сфері охорони навколишнього середовища.  

Мешканці Лубенської територіальної громади традиційно є активними учасникам цього конкурсу та неодноразовими переможцями, що доводить його популярність та ефективність.

Для планування інформаційно-промоційної кампанії Полтавська обласна рада як організатор конкурсу хоче почути потреби, готовність та очікування щодо проведення Екоініціатив у 2024 році, що дозволить ще ефективніше залучати додаткові ресурси та втілювати унікальні ідеї заявників.

Тож запрошуємо долучитися до онлайн-опитування, яке буде активне до 19 березня 2024 року (включно) за посиланням: анкета

Анкета є анонімною, її результати будуть використані виключно в узагальненому вигляді.

Дякуємо за Вашу активність та небайдужість!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови