ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик Послуг з охорони об’єктів комунальної власності Лубенської територіальної громади, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Управління з питань комунального майна та земельних відносин

виконавчого комітету Лубенської міської ради;

вул. Ярослава Мудрого, 33, м. Лубни, 37500;

код за ЄДРПОУ – 37504366;

категорія замовника – орган місцевого самоврядування.

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

   Послуги з охорони об'єктів комунальної власності Лубенської територіальної громади (ДК 021:2015:79710000-4 Охоронні послуги).

  1. Ідентифікатор закупівлі:

UA-2022-12-12-015840-a Відкриті торги з особливостями.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

У відповідності до запланованого обсягу коштів на 2023 рік на охорону об’єктів комунальної власності у 2023 році за КПКВК 3116090 «Інша діяльність у сфері житлово-комунального господарства» (загальний фонд), КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)».

Очікувана вартість Послуг з охорони об’єктів комунальної власності Лубенської територіальної громади становить 1 100 000,00 (Один мільйон сто тисяч гривень 00 коп.). Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу III наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Детальний опис предмету закупівлі.

 

Охорона об’єктів цивільного захисту населення та інших об’єктів комунальної власності Лубенської територіальної громади в межах її адміністративної території згідно переліку, що визначений додатками до договору про закупівлю.

 

Технічні вимоги до закупівлі:

 

1. Виконавець повинен мати ліцензію, видану на ім’я Виконавця відповідним органом ліцензування на здійснення господарської діяльності у сфері надання послуг з охорони власності та громадян, отриману у порядку, встановленому Законом України «Про охоронну діяльність» та іншими нормативними актами.

2. Охорона має здійснюватися у робочі, святкові, вихідні дні шляхом візуального обстеження зовнішнього патрулювання та забезпечення охорони прилеглої до об’єктів території (по об’єктах згідно додатку № 1 до договору) та цілодобової охорони по об’єкту (згідно додатку № 2 до договору).

3. Виконавець забезпечує за свій рахунок та своїми силами охоронців (своїх працівників) відповідною екіпіровкою: форменим (спеціалізованим) одягом у відповідності до сезону з атрибутикою Виконавця (охоронного підрозділу), посвідченням, бейджиками, засобами активної оборони, засобами зв’язку, мобільними радіостанціями, ліхтарями, тощо.

4. Забезпечує дотримання встановлених правил пожежної безпеки силами працівників охорони під час несення ними служби, а у випадку виявлення на об’єкті, що охороняється, пожежі, негайно повідомити про це в пожежну частину та відповідальних працівників замовника. Вжити всіх необхідних заходів щодо ліквідації пожежі, організація евакуації майна замовника та його охорону.

5. Виконавець повинен організувати взаємодію з державними правоохоронними органами з метою належного виконання зобов’язань за Договором, негайно оповістити правоохоронні органи та відповідальних працівників Замовника у випадку виявлення порушення цілісності об’єкту охорони, крадіжки, грабежу, розбою, підпалу, тощо. До прибуття представників вищезазначених органів Виконавець забезпечує недоторканість місця події. У випадку виникнення надзвичайних ситуацій, проникнення на об’єкти охорони сторонніх осіб, виконавець забезпечує виїзд мобільної групи своїх представників та забезпечує дотримання публічного порядку до прибуття співробітників правоохоронних органів.

6. Виконавець забезпечує належне утримання об’єктів визначених в додатку № 1 шляхом забезпечення об’єктів цивільного захисту запасами води, переносних та стаціонарних освітлювальних приладів, прибирання в приміщеннях та на прилеглій території.

7. Не допускає несанкціонованого проникнення сторонніх осіб на територію об’єктів охорони.

8. Організовує та забезпечує підтримку правопорядку на об’єкті охорони спільно з замовником та проводить заходи, направлені на виявлення і попередження порушення громадського порядку третіми особами на об’єкті.

9. Попереджує правопорушення, забезпечує правопорядок та запобігає кризовим ситуаціям.

10. Не допускає на об’єкт охорони осіб, які знаходяться під впливом алкогольного сп’яніння чи наркотичних засобів.

11. Не перешкоджає здійсненню замовником контролю за виконанням обов’язків щодо охорони об’єктів.

 

Перелік об’єктів комунальної власності Лубенської територіальної громади в межах її адміністративної території, що підлягають охороні шляхом візуального обстеження, зовнішнього патрулювання та забезпечення охорони прилеглої до об’єктів території

 

з/н

Найменування

Адреса

1.

Нежитлова будівля (база відпочинку)

с. Березоточа, вул. Куйбишева, 38, Лубенського району

2.

Нежитлова будівля загальноосвітньої школи та котельні

с. В’язівок, вул.Дружби,90, Лубенського району

3.

Нежитлова будівля загальноосвітньої школи

с. Хорошки, вул.Миру, 23, Лубенського району

4.

Нежитлова будівля

с. Шершнівка, вул. Миру, 20, Лубенського району

5.

Нежитлова будівля

с. Войниха, вул.Молодіжна,1, Лубенського району

 

 

 

 

 

Перелік об’єктів комунальної власності Лубенської територіальної громади в межах її адміністративної території, що підлягають цілодобовій охороні

 

 

з/н

Найменування

Адреса

1.

Адміністративний будинок загальною площею 3580,6 кв.м., гаражів на 10 боксів, кладової, туалету та огорожі.

м. Лубни, площа академіка Олексія Бекетова,19.

 

 

 

ДИСЛОКАЦІЯ

Кількість постів

Часи охорони «від-до» в дні

робочі

Вихідні, святкові.

1

8:00-8:00

8:00-8:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови