Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення Лубенської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»

Проєкт спрямований для розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захист їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до бюджету Лубенської міської територіальної громади.

            Розробник проєкту: Управління з питань комунального майна та земельних відносин  виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району.

Адреса: 37500, м. Лубни, вул. Я. Мудрого, 33, тел. 77-419 

Проєкт рішення Лубенської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» буде опубліковано у наступно-му номері газети «Вісник», аналіз його регуляторного впливу та додатки до рішення, будуть  розміщені на офіційному сайті Лубенської міської ради (web:http://lubnyrada.gov.ua/) в розділі  «Регуляторна політика» відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуля-торної політики у сфері  господарської діяльності».

 Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються розробником у письмовому вигляді на поштову адресу: м. Лубни, вул. Я. Мудрого, 33, Управління з питань комунального майна та земельних відносин виконавчого комітету Лубенської міської ради або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. протягом одного місяця з дня опублікування проєкту вказаного рішення.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови