Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення роботи кон

Проєкт спрямований на врегулювання господарських відносин у сфері надання послуг з організації підготовки проведення конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

Розробник проєкту: відділ економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району.

Адреса: 37500, м. Лубни, вул. Я. Мудрого, 33, каб 410, тел. 72-739. 

Проєкт рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування у межах Лубенської територіальної громади» з додатком та аналіз його регуляторного впливу буде  розміщено на офіційному сайті Лубенської міської ради (web:http://lubnyrada.gov.ua/) в підрозділі «Оприлюднення проєктів регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика» відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері  господарської діяльності».

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються розробником протягом одного місяця з дня опублікування проєкту рішення від зацікавлених юридичних та фізичних осіб у письмовому та електронному вигляді за адресою:   м. Лубни, вул. Я. Мудрого, 33, каб 410 ; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови