Повідомлення про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради «Про затвердження Положення про надання платних послуг закладами культури Лубенської територіальної громади»

Проєкт спрямований на створення належних правових підстав та умов для введення платних послуг в практику роботи закладів культури з метою підвищення рівня надання послуг та вдосконалення організаційно-господарського механізму діяльності закладів культури.

Розробник проекту: Управління культури і мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області.

Адреса: 37500, площа академіка Олексія Бекетова, 19, каб.№48

Проєкт рішення Лубенської міської ради «Про затвердження Положення про надання платних послуг закладами культури Лубенської територіальної громади» разом з аналізом його регуляторного впливу та додатком до рішення будуть розміщені на офіційному сайті Лубенської міської ради (web:http://lubnyrada.gov.ua/) в розділі «Регуляторна політика» відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються розробником за адресою: м.Лубни, площа академіка Олексія Бекетова, 19, каб.№48, тел. (05361) 72-711, 72712, 74-815 в письмовій формі протягом одного місяця з дня опублікування проекту вказаного рішення та на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови