Переможець аукціону електронних торгів - дитячий заклад санаторного типу «ЧАЙКА» буде надавати послуги з відпочинку на узбережжі Чорного моря дітям  Лубенської територіальної громади

010620211546

Відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради повідомляє, що відповідно проведеного аукціону електронних торгів , переміг учасник -  дитячий заклад санаторного типу «ЧАЙКА», який буде надавати послуги з відпочинку на узбережжі Чорного моря дітям  Лубенської територіальної громади,

Україна,  75722, Херсонська обл.,  Скадовський р-н.,

смт Лазурне, вул. Прибрежна, 5

            Дитячий заклад санаторного типу «Чайка» знаходиться у курортно-заповідній екологічно чистій зоні –  селищі Лазурне Скадовського району Херсонської області поблизу національного природного парку «Джарилгацький».

Чорноморське узбережжя Скадовського району славиться рідкісним поєднанням степових і морських повітряних потоків, насиченістю повітря киснем, бромом і йодом.

Багата мінералами і хімічними елементами морська вода здійснює особливо регулюючий вплив на організм, сприяючи нормалізації роботи судинної і ендокринної систем.

- Територія:

Територія захищена парканом, добре освітлена, з великою кількістю зелених насаджень (дерев, кущів і квітів на клумбах). Територія  та пляж цілодобово охороняються службою охорони (згідно договору), органами національної поліції України. Працює система відеоспостереження та група швидкого реагування.

- Розміщення:

Діти розміщуються у 2-х і 3-х поверхових кам'яних корпусах із зручностями на поверсі, в кімнатах по 4 чоловіка. Кімнати оснащені ліжками, шафами для одягу і тумбочками. Цілодобове водопостачання холодною і гарячою водою.

- Харчування:

Оздоровча програма допомагає дітям окріпнути, підвищити імунітет. Діти отримують п’ятиразове збалансоване харчування з великою кількістю екологічно чистих фруктів і овочів. По призначенню лікаря надається дієтичне харчування.

- Пляж:

Піщаний власний пляж зі зручним виходом до моря, обладнаний навісами від сонця, душем, сітками від медуз та фонтанчиками для пиття води. Діти відвідують море двічі в день під наглядом медиків, інструкторів з плавання, матросів-рятувальників та вихователів.

- Медицина:

У таборі забезпечено цілодобове чергування медичного персоналу та надання першої медичної допомоги. При заїзді в заклад  проводиться внутрішньо табірний медогляд, в тому числі зважування дітей, огляд педіатром. Медичний пункт оснащений всім необхідним устаткуванням і медикаментами для надання першої медичної допомоги.

Дитячий санаторій спеціалізується на лікуванні захворювань дихальних шляхів , хвороб органів кровообігу, захворювань опорно-рухового апарату, нервової та ендокринної систем, урологічних захворювань.

- Розваги:

У ДЗСТ «Чайка» працює кваліфікований педагогічний колектив. Організація якісного і повноцінного відпочинку дітей – це: організація дозвілля, яке передбачає концертно-розважальні заходи та програми, які включають спортивні ігри, конкурси, концерти, дискотеки, кінотеатр, WI-FI, за додаткову плату організовуються екскурсії. Програма відпочинку розроблена педагогічним колективом з урахуванням вікових особливостей дітей, яка сприяє становленню творчої, соціально-активної особистості і зосереджена на загальнолюдські цінності та здоровий спосіб життя, взаємодію повноцінного відпочинку дитини та лікувально-оздоровчого процесу.

ДЗСТ «Чайка» забезпечує: обов'язкове страхування дітей.

Повна вартість дитячої путівки – 7784  грн  на 14 днів. Батьківська доплата складає 5389 грн (у червні) та 5274 грн з 01 липня.

Відшкодування за рахунок коштів міського бюджету – один прожитковий мінімум.

 

Відпочинок дітей починається з 14  червня 2021 року

 

Перевезення дітей буде здійснюватися комфортабельним автобусом. Вартість проїзду 960 грн.

По питанню відпочинку звертатися за адресою вул. Я. Мудрого ,33 к. 404 тел. 7-27-27;  096-830-97-37

Ми завжди  готові до індивідуального підходу. Чекаємо на Ваші пропозиції!

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови